Aile içerisinde son dönemlerde adı ön plana çıkan ve geçtiğimiz yıl Siyo İnşaat’ı kurarak inşaat sektöründe proje gerçekleştirmeye başlayan Sinan Yörük Sapanca Mesken Projesi’nin yapımını sürdürüyor.

Sapanca Mesken Projesi ile standart ve beklentileri karşılamanın üzerinde bir iş çıkartan Siyo İnşaat yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürüyor. Siyo İnşaat olarak yaşanılabilir mekanlar yapma hedefinde olduğunu belirten Sinan Yörük bu hedefini Sapanca Mesken Projesi ile gerçekleştirmişe benziyor. Mimarisi ve iyi planlanan yaşam alanları ile beş beşlik bir yaşamın kapılarını açacak olan Sapanca Mesken Projesi butik özellikleri ile ilgiyi üzerine çekiyor.

Sadece bölgenin değil Türkiye için de vitrin bir proje olmaya aday olan Sapanca Mesken Projesi, Sapanca Kartepe mevkiinde dört müstakil villadan oluşuyor. Yaklaşık 4 bin m2 alan üzerine 4 müstakil villadan oluşan proje hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yörük ile söyleyişi yaptık.



Sinan Bey, Sapanca’da proje fikri nasıl oluştu?
Sapanca çok özel bir yerleşim yeri. Türkiye’nin iki önemli şehri Ankara ile İstanbul arasında yer alıyor. Her iki şehre aracınız ile 1 ila 2 saat arasında ulaşabiliyorsunuz. Bununla birlikte Sapanca insanlara temiz havası, doğal güzellikleri ile çok nezih ve rahat bir yaşam sunan bölge. Siyo İnşaat olarak da bizler ferah ve daha yaşanılabilir mekanlar inşa etmeyi amaçlıyoruz.

SAPANCA MESKEN NASIL BİR PROJE?
“Sapanca Mesken” projemizi Sapanca’nın Dibektaş bölgesinde yapıyoruz. 3.900 m2 alan üzerine 2’şer katlı 4 müstakil villadan oluşan butik bir proje. Projemizdeki villalar 5 odalı olup her odanın içerisinde ayrı tuvalet banyo yer alıyor. Villalarımızın birinci katında 2 oda, bir salon, bir pişirme mutfağı ve bir servis mutfağı bulunuyor.



Üst katlar ise yatak odalarından oluşuyor. Her villanın kendi müstakil bahçesi havuzu ve kamelyası bulunuyor. Sapanca mesken’in çok özel bir manzarası mevcut. Sapanca Gölü’ne kaptan köşkünden bakarmışçasına eşsiz bir görüntü insanları karşılıyor. Bir tarafında yeşil ormanlar bir tarafında göl manzarası mevcut. Projemiz ile insanlar şehir karmaşasından uzak stressiz bir yaşam hissedecek.



Sinan Bey Hedefleriniz nelerdir?

Biz inşaat sektöründe yeni bir şirketiz fakat iş hayatındaki tecrübemiz ile bu sektörde de diğer sektörlerde olduğu gibi iddialı ve adından söz ettiren işler yapacağımıza inanıyorum. Bunun içinde gerekli tüm yatırımları yapıyoruz. Konusunun uzmanı profesyonel insanlarla çalışıyoruz. Güçlü bir ekibe sahibiz. Yurtiçi ve yurtdışındaki gelişmeleri takip ediyoruz. İşimiz ile ilgili olarak, işimize değer katacak tüm yenilikleri projelerimize uyarlıyoruz. Fuarlara katılıyor hatta buralarda Sapanca’yı anlatıyor tanıtıyoruz.



Bu bölgede yeni projelerimiz başlayacak. Bununla ilgili olarak çizimlerimiz devam ediyor. Amacımız yavaş yavaş daha da popüler bir yaşam yeri haline gelen Sapanca’nın doğal güzellikleri ile bütünleşecek, insanların yaşarken mutlu olacakları mükemmel yaşam alanları üretmek. Bunun için de tüm birikimimiz ile çalışmaya proje geliştirmeye devam edeceğiz.

Sapanca Mesken projesinde 2015 Eylül ayında yaşam başlıyor.

WEB: www.siyo.com.tr
0312 287 40 41