Türk iş dünyası birbirinden özel girişim öykülerini içinde barındırıyor. 2008 yılında Aytaç Gökmen’in girişimi ile sektördeki çalışmalarına devam eden Yanmax 7 yılda enerji santrallerinden hastanelere, alışveriş merkezlerinden konut projelerine birçok konsept projenin vazgeçilemez çözüm ortağı oldu.

Mekanik tesisat alanında İzmir’de çalışmalarına başlayan Yanmax, şuan İstanbul merkez olmak üzere İzmir ve Denizli şubeleri ile çalışmalarına devam ediyor. 70 kişilik çekirdek kadrosu ve 500’ün üzerinde çalışanı ile sektöründe açık ara liderliğe devam eden Yanmax’ın imzasını birçok büyük projede görmek mümkün. Hatrı sayılır bir konuma sahip olan Yanmax’ı Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç GÖKMEN ile konuştuk

Aytaç Bey; sektördeki çalışmalarınıza ne zaman başladınız?


Yolculuğumuza 2008 yılında İzmir’de başladık, bina mekanik tesisatları, endüstriyel tesisat ve yangın söndürme tesisatları başta olmak üzere, mekanik ve elektrik sistemlerinin dizaynından projelendirmesine, devreye alınmasına kadarki süreçlerin hepsi için, uluslararası standartlarda, mühendislik, danışmanlık ve kontrolörlük hizmeti sunuyoruz.



Alanlarında üst düzey uzmanlığa sahip proje ekiplerinden oluşan 70 kişilik çekirdek kadro ve 500 kişiyi bulan istihdam sayısıyla hizmet veriyoruz. Şuan İstanbul merkez olmak üzere İzmir ve Denizli şubeleri ile faaliyetlerimize devam ediyoruz. Faaliyete başlamamızın ardından çok kısa sürede yakaladığımız başarı grafiğiyle sektörde aranan bir marka haline gelen geldik.

Müşterilerimizin daima yanında yer alıyoruz ve ihtiyaçlarına yönelik kusursuz hizmet sunuyoruz. Başarı ile sonuçlandırdığımız güçlü referanslarımız da bunun ispatı diyebilirim.

“GELECEĞİN PROJELERİNİ İNŞA EDİYORUZ”

Yakaladığımız başarı grafiğini geleceğe taşımaya kararlıyız. Büyük ölçekli yatırımlar ve çok uluslu markalar için dünya standartlarında mühendislik hizmetleri sunarak küresel bir marka olmayı hedeflemekteyiz. Sadece 7 yılda, enerji santrallerinden hastanelere, alışveriş merkezlerinden konut projelerine, madencilik tesislerinden fabrikalara kadar 2 milyon 600 bin metrekarenin üzerinde proje gerçekleştirdik. Her geçen gün artan gücümüzle büyük ölçekli yatırımlar ve çok uluslu markalar için geleceğin binalarını projelendirmeye devam edeceğiz.



Yanmax kısa sürede yakaladığı başarısını neye borçlu?

Bizler rezidans ve konutlar, endüstriyel tesisler, alışveriş merkezleri, hastaneler, oteller, iş ve yaşam merkezleri için yenilikçi ve fonksiyonel projeler üretiyor, yüksek teknoloji ve kalite anlayışı ile uyguluyoruz. Gelişen küresel teknolojileri yakından takip ediyoruz. Çalıştığımız tüm projelerde yeni teknolojileri uyguluyoruz. Ve tüm mekanik tesisatların proje çizimleri ve yönetimleri için uluslararası standartlarda mühendislik hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Tüm bunlarda şirketimize başarı olarak dönüyor.

ÜLKEMİZİN İSTİHDAMINA KATKI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yanmax olarak, daha çok yatırımla daha çok istihdam yaratmayı hedefliyoruz. Yarattığımız istihdam ile ülkemizin kronikleşen sorunu işsizliğe çözüm olma adına bizlerde katkı sağlamayı istiyoruz. Yanmax çalışanları ile kocaman bir aile. Her bir çalışanımız kendisini Yanmax ailesinin bir ferdi olarak görüyor. Çalışanlarımızın mutluluğu ve bireysel gelişimi için küresel trendleri takip ediyor ve onların kullanımına sunuyoruz.

Geleceği göremeyebiliriz ama yaşamın her anında onu inşa ederiz

Belki gelecekteki kentlerin nasıl bir görünümde olacağını bugünden tespit edemeyiz. Ama o kentlerde yaşayacak bizlerin var olduğumuz sürece değişmeyecek en temel üç ihtiyacını biliyoruz; Temiz hava, uygun sıcaklık ve güvenli ortam… İşte biz bu üç temel ihtiyaç için bugünün projeleri ile geleceği inşa ediyoruz. İşimiz bir yapının mekanik sistemlerinin mühendisliğinden çok daha fazlası. İşimiz geleceğin mühendisliği…

Bizle aynı kulvardaki, büyük çaplı projeler üreten firmalarından farkımız; bakış açımız, ekip çalışmamız, konsantremiz, genç ve dinamik olmamız, fonksiyonel ve maliyet odaklı çalışmamız, yenilikçi ve sürdürülebilir bir yapıda olmamız en büyük etkendir. Yanmax bu ilkelerle, geleceğin mühendisliğini yapmaya devam edecek. Sürdürülebilir dünya için teknolojik yenilikleri sürekli takip ederek, daima gelişim göstererek, ülkesi ve dünya için fayda sağlayacak.

www.yanmaksmuhendislik.com
Tel: 212 268 68 69