20 Yılda 24 Bin Tüp Bebek

Türkiye’nin ilk tüp bebek uzmanlarından olan Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ve ekibi 20 yılda, 24 bin bebeğin doğmasına vesile oldu.

20 Yılda 24 Bin Tüp Bebek
Prof. Dr. Bahçeci, tüp bebek tedavisinde 20'inci yılını Türkiye’nin dört bir yanından gelen tüp bebek, çocuk ve hatta gençle birlikte kutladı.

ARTIK AİLELER ESKİSİ GİBİ TÜP BEBEĞİ GİZLEMİYOR



Toplam 7 ülkedeki, 9 merkezde ekibiyle birlikte, çocuk sahibi olmak isteyen ailelerin hayallerini gerçekleştirmeye devam eden Prof. Dr. Bahçeci, “Bu kadar tüp bebeği görünce, doğru bir iş yaptığımı hissediyorum.

Yaşları 20’ye yaklaşmış tüp bebek yöntemleriyle doğmuş genç kızlar, delikanlılar burada. Çok mutlu oldum. Artık aileler tüp bebek sahibi olduklarını eskisi gibi gizlemiyor. Çocuklarına da açık açık söylüyor. Aralarından bazıları ziyaretime geliyor, doktor olmak istediklerini söylüyor” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.