7 günde 1 beden incelten diyet!

5 günde 1 beden incelebileceğinize inanmıyor musunuz? Dr. Ender Saraç'ın verdiği bu diyet ile 20 günde tam 4 beden inceleceksiniz!

7 günde  1 beden incelten diyet!
Bir türlü işe yaramayan ve kalıcı sonuçlar vermeyen diyetlerden bıkan siz, Dr. Ender Saraç'ın Star tv'de yayınlanan ''Melek'' adlı programda verdiği 5 günde 1 beden incelten diyet programı ile sağlıklı bir bedene sahip olmaya ne dersiniz?

İşte Dr. Ender Saraç'ın 5 günde 1 beden incelten diyet programı


Sabah: Aç karnına 1 saat egzersiz yaptıktan sonra, 1 bardak (içine ayva kabukları eklenmiş) yasemin çayı.

Kahvaltıda: Saplarıyla birlikte limonlu maydanoz, küçük bir miktarda az tuzlu peynir ve 1 adet yeşil elma.

Öğle yemeğine kadar ayva kabukları ile kaynatılmış, iki bardak yasemin çayı içmeyi unutmayın. Çünkü bu çay yağ yakmanızı sağlamak ile birlikte açlık hissinizi bastıracak ve krizlerinize iyi gelecektir.

Ara öğün: Yarım ayva.

Öğle yemeği: Tam çavdar ekmeğine, yağsız kaşardan yapılmış bir tost ve roka, maydanoz, tere kısacası yağ yakma özelliği yüksek olan yeşilliklerden yapılmış bol limonlu ve yağsız bir salata.

Akşam yemeğine kadar, ara öğünlerde veya ne zaman acıkırsanız, bir kase yoğurdun içine 1 adet dilimlenmiş elma, 3 adet ceviz ve bolca tarçın koyun ve yiyin.

Akşam yemeği: 4 kaşık limonlu, yağsız kısır ve yağsız közlenmiş biber.

Ara öğün: 2 fincan ayva kabuklu yasemin çayı ve 3 adet gün kurusu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.