Kanser hastaları ile yaptığı çalışmalarda ve çeşitli bedensel rahatsızlıklar ile kronik hastalıkların altında yatan ruhsal ve zihinsel nedenlerin ortadan kaldırılması ile hastalığın kaldırılışını takip eden ve yaptığı çalışmaların olumlu sonuçları üzerine Holistik tıp Alanında Yılın En İyi Holistik Tıp Uzmanı ödülünü alan biri.  Bunun yanı sıra kişisel gelişim alanında yazdığı yazılarla da dikkat çeken Binnur Duman yılın En İyi Ruhsal danışmanı ödülünü aldı. 

Binnur Duman ödül

Yapılan anket sonuçlarından çıkan değerlendirmeler ve oylama sonuçları ile Yılın En İyi Spiritüel Danışman alanında da farklı zamanlarda iki ayrı ödülle layık görüldü.

Binnur Duman ödül

Binnur Duman insanlara gönüllülük esasıyla yardım etmek olduğunu, bu yaşamın bizlere verilmiş bir hediye olduğunu,  hepimizin sağlıklı bir bedende ruhsal olarak huzurlu, duygusal olarak mutlu, zihinsel olarak pozitif olmamız gerektiğini söylüyor. Amacının böyle insanların sayısını çoğaltmak olduğunu söyleyen Binnur Duman başarılarıyla ve yaptığı çalışmalarla dikkat çeken bir isim.

Binnur Duman ödül