Orgazm olamayan pek çok kişinin problemi çok fazla düşünmeleridir. Stres olup, orgazm olamayacağınızı düşündükçe kendinizi daha çok kasacak ve sevişmenin tadını çıkaramayacaksınız. Her şeyin kafanızın içinde bittiğini unutmayın. İşte hem sizi hem partnerinizi memnun edecek orgazm taktikleri...

1-KASILMAYIN VE RAHATLAYIN
Partnerinizin yanında uzanırken orgazm olamama korkusu ile kasılmak yerine daha mutlu şeyler düşünmeye çalışın ve kafanızı boşaltın. Rahatlamakta problem çekiyorsanız, sevişme öncesi ılık bir duş almak, bir kadeh şarap içmek ya da keyifli müzikler dinlemek sizi mükemmel sekse hazırlayacaktır.

2-KENDİNİZDEN VE VÜCUDUNUZDAN EMİN OLUN
Hayallerinizdeki orgazma ulaşmak için vücudunuzu tanımanız ve sevmeniz oldukça büyük önem taşıyor. Görünüşünüzden, kilonuzdan ya da seksi duruşunuzdan ne kadar memnunsanız, orgazm sizin için o kadar kolay gerçekleşecektir. Kulağa tuhaf gelebilir ama bu doruk noktaya ulaşmakta oldukça önemlidir. Sevişirken kendinizden ve vücudunuzdan emin olmak sizi yatakta mutluluğa sürükleyecektir.

3-KENDİNİZİ HAZIRLAYIN
Orgazm olmaktan en önemli şeylerin başında kendinizi hazır hissetmek geliyor. Eğer kendinizi sevişmeye hazır hissetmezseniz, orgazm olmanız zorlaşır ve asla doruk noktaya ulaşamazsınız.Bulunduğunuz andan ve ortamdan memnunsanız, partnerinizin baştan aşağı vücudunuzu keşfetmesinden hoşlanacak ve sevişmenizin zevkini daha çok çıkaracaksınız.

4-BACAKLARINIZI AÇIN
Bacaklarınızı açtığınızda daha kolay orgazm olacağınızı biliyor muydunuz? Kulağa değişik bir yöntem gibi gelse de bu şekilde orgazma çok daha kolay ulaşacaksınız.