“SEBİ SİMYACI” CİLTLERİ DÖNÜŞTÜRÜYOR!

Ülkemizdeki kozmetik ve dermokozmetik sektörü son yıllarda üretilen ürün çeşitliliği ve ihracat rakamlarıyla büyüme gösteriyor. Sektörün büyümesinin diğer bir nedeni ise; erkeklerin de giderek daha da fazla kozmetik ürününe yönelmesi ve en son olarak da genç nüfusun giderek artan oranlarda kozmetik ürünü kullanması.

“SEBİ SİMYACI” CİLTLERİ DÖNÜŞTÜRÜYOR!
 Sektörde kazandırdığı yeniliklerle sektöre yön veren isimler arasında yer alan Şebnem Özen, Sebi Simyacı markasıyla uluslar arası arenada yakaladığı başarılarla ülkemizin gurur duyulan şirketlerinden biri oldu.



Her ergen gibi sivilce sorunu yaşayan Şebnem Özen hiçbir üründen fayda bulamayınca, kendi derdine çözüm ararken formüllere ve kremlere olan merakını önce hobiye sonra dünya patenti ve ödüller alarak uluslararası bir markaya dönüştürmeyi başardı.
Yarattığı markalarla ve geliştirdiği özel formüllerle genç görünmeyi mümkün kılan, ünü ve başarısı gittikçe yayılan Sebi Simyacı markasının kurucu başkanı, mucit, girişimci Şebnem Özen’le ürünleri ve sağlık sektörüne sağladığı katkılarla ilgilikeyifli bir sohbet gerçekleştirdik.



Şebnem Hanım; “SEBİ SİMYACI” nasıl doğdu?

Dünyanın ilgisini üzerine çeken buluşum olan “Hücre Yenileyici Bileşen” için gelen tüm teklifleri ret ederek ve girişimci ruhuyla hareket ederek kendi şirketimi kurdum. Kendi isminin (Şebnem) kısaltılmışı olan “Sebi” ve ürünlerinin başarısından ve sağladığı değişimden dolayı çevresi tarafından verilen “Simyacı” unvanını bir araya getirdi ve Sebi Simyacı markasını kurdum. Firma, 2016 yılında büyüyerek, gelişerek ve markalarını, ürünlerini çoğaltarak ödüllerine ödüller ekleyerek SebiPharma oldu. Firmanın hızlı gelişiminde ekten madde “Hücre Yenileyici Bileşen”in gücü ve kullanıcıların, hastanelerin, eczanelerin gösterdiği yoğun talep oldu.



Elbette herkes kendi ürünün en iyisi olduğunu söyler ama sizden gerçekten samimi bir yanıt istiyoruz. Neden bir cilt problemim olduğunda onlarca marka arasından SebiSimyacı’yı seçeyim, SebiSimyacı’nın farkı nedir?

Çok doğru bir noktaya değindiniz. Sebi Simyacı ürünlerinin farkı içerisindeki ödüllü, dünya patentli etken madde “Hücre Yenileyici Bileşen”den kaynaklanmaktadır. Yani siz Sebi Simyacı ürünleri alırken ödüllü, buluş içeren, etken maddeye sahip bir ürün alıyorsunuz. Bunun yanı sıra tüm ürünlerimizde kendi alanıyla ilgili en değerli içerikler bulunuyor.
Ürünlerimizin hiçbirinde cıva, asit türevleri, paraben, alkol, silikon, vazelin, hidrokinon bulunmuyor. Bu da kullanıcılarımız için çok büyük bir avantaj. Sağladığımız önemli bir artı da şu; her ürün kendi etki mekanizmasına ek olarak cilde farklı faydalar da sağlıyor.
Sebi Simyacı ürünlerinin farkı içerdiği etken madde “Hücre Yenileyici Bileşen”den kaynaklanıyor diyebilir miyiz?
Evet, Sebi Simyacı ürünlerimizin başarısının temelini formülde yer alan etken madde “Hücre Yenileyici Bileşen” oluşturuyor. Bu içerik sadece Sebi Simyacı ürünlerinde yer alıyor, 171 dünya ülkesinde de patentle korunuyor.



Peki buluşunuz etken madde “Hücre Yenileyici Bileşen”i biraz daha anlatır mısınız?

Buluşumun özelliği hem çok güçlü hem de çok doğal olması. Bir etken madde düşünün leke, yaşlanma belirtisi her şeye iyi geliyor hem de içilebilecek kadar doğal. Etken madde “Hücre Yenileyici Bileşen” sıvı formda, her formülde rahatlıkla kullanılabiliyor, bu da çalışılmasını kolaylaştırıyor. Buluşum hangi formülde yer alırsa alsın o formülün etkisini en üst düzeye çıkarıyor.

Sebi Simyacı ürünleri hangi şikâyetlerde kullanılıyor?

Leke, cilt tonu eşitsizliği için Sebiİxir Leke Kremi; akne, sivilce siyah nokta sorunları için Sebiİxir Akne Kremi, cilt yıpranması, ufak kazalar ve kuruluk için Sebiİxir Acil Bakım Kremi cilt temizliği için Sebi Su ürünlerimiz var. Saçlara, saç derisine ve saç köklerine hücre yenileyici bakım yapan Sebiİxir Saç Bakım Serumu, yaşlanma belirtileri ile mücadele eden cildi beyazlatan Sebi Ala Cilt Beyazlatıcı Anti Aging Krem ve Sebi Simyacı Anti Aging Krem ürünlerimiz mevcut.
Geçtiğimiz günlerde son ürününüz “Sebiİxir Hücre Yenileyici Saç Bakım Serumu”nu da duyurdunuz. Simyacı saçları da mı dönüştürecek?
Kullanıcılarımızın ısrarlarına daha fazla dayanamadık. Ürünlerimizden memnun kalan kullanıcılarımız “Saç bakım ürününüz var mı?” diye soruyorlardı. Ödüllü, dünya patentli etken madde “Hücre Yenileyici Bileşen” içeren bir saç bakım ürününe ihtiyaç vardı, biz de “Sebi Simyacı” anlayışına uygun hem özgün hem de zengin formüle sahip Sebiİxir Saç Bakım Serumu’nu oluşturduk. 


ÖZEN ONLARCA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Özen 30’lu yaşlara geldiğinde ise her kadın gibi yaşlanma belirtileri ile karşılaştı. Bu sefer anti aging bakım için araştırmaya başladı. Araştırmalarına devam eden Özen ödüller ve dünya patenti alan “Hücre Yenileyici Bileşen”i buldu ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çekti. Buluş dünya çapında patent aldı ve TRT Ana Haber Bülteni’nde haber olarak yer aldı. Özen’in buluşu;Bosna Hersek Kadın Buluşçular Derneği NOVA tarafından “En İyi Kadın Buluşçu” ödülü (2016), İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF’16) bronz madalya ödülü, Garanti Bankası Türkiye’nin Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimcisi Yarışması Ödülü (2015), Kore Uluslararası Kadın Buluşçular Fuarı (KIWIE 2016) Bronz Madalya, Endonezya Buluş ve İnovasyon Tanıtım Derneği INNOPA Özel Ödülü (2016) aldı.

Şebnem Özen’in kurduğu Sebi Simyacı markasında 7 farklı ürün bulunuyor

-
Sebi İxir Hücre Yenileyici Leke Kremi
-Sebi İxir Hücre Yenileyici Akne Kremi
-Sebi İxir Hücre Yenileyici Acil Bakım Kremi
-Sebi İxir Hücre Yenileyici Saç Bakım Serumu
-Sebi Ala Hücre Yenileyici Cilt Beyazlatıcı Anti Aging Krem
-Sebi Su Hücre Yenileyici Cilt Temizleme Suyu
-Sebi Simyacı Hücre Yenileyici Anti Aging Krem ürünlerine 
sahiptir.

www.sebisimyaci.com

www.sebipharma.com                 

0232 404 00 45 / 46

0551 208 3886

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ipek Birsoy 7 yıl önce

Sebi Anti Aging Krem ürününü kullanıyorum. cildimde lekeler ve sarkmalar vardı. bu ürünü kullandıktan sonra gözle görülür bir sonuç aldım. ürünü kampanyalı olarak web sitesinden almıştım.