Türk erkeği yatakta başarısız

Yapılan araştırmaya göre, yatakta en uzun dayananlar listesinde Türk erkeklerinin beşinci yani son sırada yer aldığı belirlendi.

Türk erkeği yatakta başarısız
 Beş ülkenin erkekleri arasında erken boşalma testi yapıldı. Sonuç hiç iç açıcı değil. Türk erkeği yüzümüzü yere eğdi. Ankete göre en çabuk boşalan erkekler Türkler çıktı.

TÜRK ERKEKLERİ SONUNCU OLDU
Yapılan bir araştırmaya göre İngiliz erkeklerinin yatakta en uzun süre dayandığı, Türk erkeklerinin de en dayanıklı erkekler listesinde beşinci yani son sırada yer aldığı belirlendi.


İNGİLİZLER BİRİNCİ TÜRKLER SONUNCU
Hollanda'da yapılan araştırmada beş ülkeden seçilmiş 500 erkek, teste tabi tutuldu. İngiliz erkekleri 10 dakika ile birinci sırada yer alırken, Türk erkekleri 4 dakika ile son sırada yer aldı. Diğer ülkelerden Amerikalı erkekler ikinci, Hollandalı erkekler üçüncü ve İspanyol erkekleri dördüncü olarak araştırmayı tamamladı.

REKOR 42 DAKİKA
Ülkesi belirlenmeyen bir erkek sadece altı saniye dayanırken, bir başkası elli iki dakika ile rekoru elinde tutmayı başardı.

PREZERVATİFİN ETKİSİ OLMADI
Araştırmacılar, testin çiftler arasında ayrılığa neden olan erkeklerin erken boşalması üzerine yaptıkları çalışmaları desteklemek amaçlı olduğunu belirtti. Konuşmacılardan biri " İngiltere en uzun zamana sahip. Prezervatif kullananlarla kullanmayanlar arasında, fazla bir fark görmedik. Fakat seks öncesi alkol alan erkeklerin süresi daha uzun idi." Test sonuçları Journal of Sex Medicine 'da yayınlandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.