Aday gösterilmediği için kurban kesecek

20. Dönem Yozgat Milletvekili İsmail Durak Ünlü AKP milletvekili aday adayı olmuştu. Ünlü listelerde aday gösterilmeyince kurban keseceğini açıkladı. İşte gerekçesi...

Aday gösterilmediği için kurban kesecek
20. Dönem Yozgat Milletvekili İsmail Durak Ünlü, İstanbul 2. bölgeden AKP Milletvekili aday adayı oldu. Ancak Ünlü aday gösterilmedi. İsmail Durak Ünlü, "Aday gösterilseydim 1 kurban kesecektim, gösterilmediğim için 2 kurban keseceğim" dedi. İsmail Durak Ünlü'nün Facebook hesabından yaptığı açıklama şu şekildeydi: "Bir davet üzerine aday olmuştum.

Seçilecek bir yerden aday gösterilseydim, Ümmeti Muhammed'e hizmet imkânı bulacağım için bir kurban kesecektim. Devlet işlerinin sorumluluğundan ve şöhretten azade olmak durumunda ise 2 kurban kesecektim. Hâk Teala beni bu sorumluluktan bağışladı ve 2 kurbanla taltif etti. Nasip olursa daha önceden yaptığım gibi kendi köyümde kurbanımı kesip, fukaracıklara ikram edeceğim inşallah...

Hayır dualarınızda unutulmamak ümidi ile teşekkür eder, bu vesile ile teşekkül edecek olan yeni meclisin memlekete, millete ve ümmete hayırlı hizmetler yapmasını yüce mevladan niyaz ederim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.