AK Parti’de veda resepsiyonu

AK PARTİ yarın akşam, Çankaya Köşkü’ne uğurlamaya hazırlandığı lideri Tayyip Erdoğan’a veda resepsiyonu veriyor.

AK Parti’de veda resepsiyonu
 Partinin 14 Ağustos’taki kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen ancak Erdoğan’a veda niteliği taşıyacak resepsiyona, bakanlar, milletvekilleri, il ve belediye başkanları, kurucular ve delegeler davet edildi.
Genel Merkez binasının çatı katında düzenlenecek resepsiyonda partinin 12 yıllık öyküsü de sinevizyon gösterisiyle davete katılanlara izletilecek.

Davette Erdoğan’ın da bir konuşma yapması bekleniyor.

Erdoğan, bugün partisinin il ve belediye başkanlarıyla bir araya gelip yeni genel başkan ve başbakanın kim olacağına ilişkin görüşlerini alacak. Erdoğan cuma günü de milletvekilleri ve kadın ile gençlik kolları yöneticilerinin yine yeni genel başkana ilişkin görüşlerini kapalı zarf içinde alacak.

Ak Parti yönetimi, Çankaya Köşkü’ndeki devir teslim töreninden bir gün önce, 27 Ağustos’ta yapacağı kongrenin hazırlıklarını da tamamladı. Ankara Arena’da sabah başlayacak kongreye ilişkin ilanı yapan AK Parti, kongrede oy kullanacak delegelerine ilişkin listeyi de Çankaya Seçim Kurulu’na iletti.
Anahtar Kelimeler:
ak parti veda resepsiyonu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.