Bahçeli'den HDP'ye büyük kıyak!

Tuğrul Türkeş'in MHP'den ihraç edilmesiyle milletvekili sayısı 79'a düştü.

Bahçeli'den HDP'ye büyük kıyak!
7 Haziran seçimleri sonucunda HDP ile MHP 80 milletvekili çıkardı. Seçim hükümetinde Başbakan Yardımcısı olmayı kabul ettiği için MHP tarafından Disiplin Kuruluna sevk edilen Tuğrul Türkeş'in, partiden ihraç edilmesiyle MHP'nin vekil sayısı 79'a düştü. Böylelikle Meclis'te 80 milletvekili olan HDP daha fazla temsile sahip oldu.

"BEN PARTİMİ İKTİDAR YAPTIM"

63. Hükümette Başbakan Davutoğlu'nun bakanlık teklifi ile Başbakan Yardımcısı olan MHP'li Tuğrul Türkeş, düzenlediği basın toplantısıyla kendisine yönelik eleştirilere cevap vermişti. Ülkenin kritik bir dönemden geçtiğini ve devlet menfaatleri için görevi kabul ettiğini belirten Türkeş, hakkındaki ağır ithamlara sert sözlerle karşılık vermişti. Türkeş açıklamasında "Ben partimi iktidar yaptım. Beni bunun için partiden atmaya çalışıyorlar. Miras haktır ve helaldir. Sizler kimin mirasını yiyorsunuz? 2 sarhoş ile 3-5 çakala cevap vermeyi doğru bulmuyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.