Bahçeli'den TRT'ye: "Hesap sormazsam..."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Amasya mitinginde konuştu...

Bahçeli'den TRT'ye: "Hesap sormazsam..."
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Tek yanlı propagandayla milletimiz karşı karşıya bırakılmıştır. Bunlardan bir tanesi Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. İkincisi de AK Parti Genel Başkanı ve şu anda vesayet altında bulunan Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'dur" dedi.

Bahçeli, partisinin il başkanlığı tarafından Amasya'da bir düğün salonunda düzenlenen toplantıya katıldı. Burada konuşan Bahçeli, 1 Kasım'da milletvekili seçimlerinin yapılacağını hatırlattı.

Seçimlerin millete hayırlı olmasını dileyen Bahçeli, "Siyasi iktidar hem 25. Dönem hem de 26. Dönem milletvekili seçimlerinde devletin bütün imkanlarını seferber ederek, yandaş havuzcu medyayı kullanarak, kendisine biraz mesafeli olan medyaya baskı yaparak, sabahtan akşama kadar iki siyasi figürü dinlemekle milletimizi usandırmışlar" ifadesini kullandı.

"Tek yanlı propagandayla milletimiz karşı karşıya bırakılmıştır. Bunlardan bir tanesi Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. İkincisi de AK Parti Genel Başkanı ve şu anda vesayet altında bulunan Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'dur" diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Milletimiz bu iki şahsın propagandasının tesiri altında kalmıştır. Devletin tüm imkanlarıyla hazırlanmış bir algı yönetim merkezi suretiyle tek yönlü bakış açısı kazandırmaya ve bütün dikkatleri AKP'ye doğru yöneltmeye çalışan bir propaganda ile milletimizi aldatmaya, kandırmaya çalışmışlar. Bütün diğer siyasi partilerin düşüncelerini, ülke için ortaya koymuş oldukları gerçekleri hep yalan ifadelerle, iftiralarla, aldatmacalarla üstünü karartmaya çalışmışlardır. O sebepten dolayı MHP üç büyük şehirde miting yapma, milletvekili adaylarımızla kendi seçim bölgelerinde sıkı çalışmalar yapma kararı almıştır."

Medyanın kendilerine yeteri kadar yer vermediğini ileri süren Bahçeli, şunları kaydetti:

"Televizyonların yandaşı zaten yer vermiyor. Yanaşma olanlar ise korkuyor. Bir tek hepimizin vergisi ile oluşturduğumuz TRT ise sadece iki şahsı sabahtan akşama propaganda yapmak üzere televizyona çıkarıyor. MHP'nin milletvekili adaylarına hiçbir teklifte bulunmuyor. Kamu kuruluşu niteliğinde olan, bu milletin kurmuş olduğu TRT'yi kınıyorum. Bu yanlı televizyon programından dolayı onlara aynı zamanda acıyorum. Birisi Başbakan Yardımcısı, diğeri Ankara milletvekilinin vesayeti altında seçim propagandası yapma aşağılığından dolayı kınıyorum. Eğer gün gelirse Cenab-ı Allah nasip ederse, özel televizyonlarına diyecek bir şeyim yok. Hepimizin vergisi ile oluşmuş, milletin televizyonununda bir havuz başı televizyon gibi hareket etmesinden dolayı TRT'den hesap sormazsam namerdim. " 

AA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.