Bahçeli gereğini yapar

Başbakan Yardımıcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, MHP'li Yusuf Halaçoğlu'nun Deniz Baykal ve CHP'ye yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

Bahçeli gereğini yapar
Arınç, "Allah aklınıza zarar vermesin, Hiçbir AK Partilinin aklından böyle bir cümle geçmez" diye konuştu.

Arınç şunları söylledi:

"Hükümet kurma konusunda istekliyiz. Biz çocuğun annesiyiz, bu ülkeyi hükümetsiz bırakmak istemeyiz. Eleştirenlere önce bir anayasayı okumalarını öneririz. Ak Parti'nin payına düşeni görmelerini isteriz.

Mesela parlamentoda çok çirkin bir şey yaşandı. CHP’li bir vekil "Allah belanızı versin" diye ifadeler kullandı. Sorumlu Meclis Başkanı veya AK Parti hükümeti değildir.

13 SENEDİR İLK DEFA KOALİSYON

Bugüne kadar işler rahattı ama milletin takdiri kimseyi tek başına iktidar yapmadı. Milletimiz bir görev verdi biz de peşindeyiz. Bizim kırmızı çizgilerimiz yok, prensiplerimi var. Biz kuramazsak başkaları kurmaya çalışsın. O da olmazsa ver elini seçime gideriz.
"İYİ Kİ SORDUNUZ"

Mahmut Tanal isimli vekili hatırlamakla kalmayıp Halaçoğlu isimli sayın milletvekilinin bir TV programında söylediği sözler…

Allah aklımıza zarar vermesin, böyle bir cümleyi Halaçoğlu nasıl ağzından kaçırabilir? Ama şunu bilsin ki “AK Parti'nin tabiriyle” hiç bir AK Partili, 9,5 milyon üyesiyle, ne diyeyim size... Ne CHP için ne CHP'nin adayı için böyle saçma sapan cümle geçmez.

Nereden akıllarına geliyor bilemem.

Hiçbir AK Partilinin aklından böyle bir cümle geçmez

Herhalde Bahçeli gereğini yapar." 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.