Bakan Soylu'dan 'Asgari Ücret' Açıklaması

Çalışma Bakanı Süleyman Soylu vergi diliminden dolayı Ağustos ayında asgari ücretin 1,300 liranın altına düşmemesi için maliyet tablolarını gözden geçireceklerini söyledi.

Bakan Soylu'dan  'Asgari Ücret' Açıklaması
Belçika'nın Ankara Büyükelçisi ile imzaladığı sosyal güvenlikle ilgili anlaşma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çalışma Bakanı Süleyman Soylu, Ağustos'ta asgari ücretin vergi diliminden dolayı 1,300 liranın altına düşüp düşmeyeceği ile ilgili şunları söyledi: "Vergi diliminden dolayı Ağustos'ta asgari ücretin 1,300 liranın altına düşmemesi için maliyet tablomuzu yeniden değerlendirebiliriz.

Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da bu konuda hassasiyet içinde olmamız yönünde talimatları olmuştur.

Maliye Bakanı Naci Ağbal bu hafta yaptığı açıklamada, Ağustos ayında vergi diliminden dolayı asgari ücret alanların maaşlarının 1,300 liranın düşebileceğini söylemişti.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.