Başarılı İş Adamı Kaan Konancı Ak Parti'den A. Adayı oldu

İstanbul'un ve Türkiye'nin önde gelen başarılı iş adamlarından biri olan Kaan Konancı, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerine İstanbul 2'inci bölgeden girmek için Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Başarılı İş Adamı Kaan Konancı Ak Parti'den A. Adayı oldu

Genç ve başarılı iş adamı, yaptığı projelerle tüm dikkatleri üzerine çekerken, kendi ideali olan 'Ülkesine ve milletine siyaseten de fayda sağlamak' misyonunu 24 Haziran 2018 seçimlerinde gerçekleştirmek için ilk adımı attı. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Kaan Konancı, İstanbul 2'inci Bölgeden seçilebilmek için çalışmalarını yürütüyor. 

Kaan Konancı Kimdir?

8 Mart 1987 Adıyaman doğumlu olan Kaan Konancı, Mehmet ve Güngör Konancı'nın en küçük oğludur. Lise eğitimini Adıyaman Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite hayatını değil de ticarete atılmayı tercih etmiştir.

Okul yıllarında da ticaret hayatına ilişkin birtakım girişimlerde bulunan genç iş adamı Kaan Konancı, uzun yıllar babası Mehmet Konancı’nın sahip olduğu Vatan Et Entegre tesislerinde Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanında Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı görevinde bulunmuştur.

2008 yılında Adıyaman’dan İstanbul’a gelerek inşaat sektöründe yol izleyen başarılı iş adamı Kaan Konancı,  Kasapoğlu Yapı AŞ'yi kurdu. 2010 yılında ani bir karar alarak İstanbul’daki inşaat firmasının faaliyetini durdurdu.

2010 yılında Türkiye’nin hayvancılık sektöründeki et krizi ile ilgili Mehmet Konancı’nın sahibi olduğu şirketle birlikte kriz masası oluşturarak bu yöndeki sıkıntıları çözmek adına bu projenin yönetim kurulu başkanı olarak Avusturalya’ya gitmiştir ve başarılı bir şekilde Avusturalya’dan hayvan getirerek et fiyatlarının düşmesine katkı sağlamıştır. Yaklaşık 6 aylık bir süreç içinde bu görevi başarıyla yerine getirip tekrar ülkesine, İstanbul’daki işinin başına dönmüştür. Şahsına ait işini ilerleterek turizm, hayvancılık, inşaat, gayrimenkul, rent a car, eğlence, otelcilik gibi sektörleri bünyesine alarak 2018 yılında Kasapoğlu Yapı, Gnc Yapı, Kaan İnşaat, 3e Sanal Proje, Ync Yapı, Kasapoğlu Kaan Konancı AŞ Firmalarıyla faaliyetini sürdürmektedir. 2018 tarihine kadar yaklaşık 350 konut yaparak inşaat sektörüne katkı sağlamıştır.

Kaan Konancı hümanist yapısıyla ileriki yıllarda siyasi bir yolda ilerleyerek milletvekilliği düşüncesiyle ülkesine ve insanlara fayda sağlamayı hedeflemektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oğuz 3 yıl önce

adam gibi adam kimseye eyvAllahı yok