Binali Yıldırım'a ikinci operasyon şoku!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isimler arasında yer alan Binali Yıldırım'ın kadrolarına ikinci bir operasyon yapılacağı iddia edildi.

Binali Yıldırım'a ikinci operasyon şoku!
Ankara gazetecisi Ömer Şahin, kişisel sitesinden ilginç bir iddiada bulundu. Ankarareview.com sitesinde yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en yakınındaki isim olarak bilinin İzmir milletvekili Binali Yıldırım'ın kadrolarına ikinci operasyon yolda. Habere göre İzmir Büyükşehir Belediye başkan adaylığından dolayı Bakanlık görevinden ayrılmak zorunda kalan Binali Yıldırım’ın kadroları birer birer tasfiye ediliyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Yıldırım‘la beraber 10 yıl boyunca görev yapan kadroları büyük ölçüde değiştirmişti. Yıldırım döneminden kalan bakanlıktaki son üst düzey bürokrat olarak gösterilen Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal geçen ay görevden alınmıştı. Elvan’ın seçimler öncesi yasa gereği görevden ayrılmasından sonra koltuğa oturan yeni Bakan Feridun Bilgin de hızlı çıktı.

Sitede yer alan habere göre “duble yollar” gibi önemli ve devasa projelere imza atan Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ikinci operasyon geliyor. Yaklaşık iki ay önce 6 Daire Başkanı görevden alınmış, Genel Müdür Cahit Turhan da izne ayrılmıştı. Operasyon şimdi merkezden bölgelere sıçrıyor. Bakan Bilgin aralarında bazı bölge müdürlerinin de bulunduğu 20 civarında ismi kapsayan operasyona hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.