Bülent Arınç'tan çok önemli itiraf!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, DAİŞ (IŞİD)’e Türkiye'den bin civarında gencin katıldığını söyledi.

Bülent Arınç'tan çok önemli itiraf!
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, DAİŞ’e yalnızca Avrupa, Amerika ve diğer ülkelerden değil Türkiye’den de katılımlar olduğunu belirterek, “Çok yakınımızdan, Yalova’dan, bir başka yerden, bir başka yerden. Sorumlu bir arkadaşınız olarak söylüyorum; sayılarının şu anda bin civarında olduğunu zannettiğimiz bu gençlerde aldatılarak götürülüyor.” dedi.

Arınç, Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda yapılan AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresine katıldı.

"IŞİD’E TÜRKİYE’DEN 1000 CİVARINDA GENÇ KATILDI"
Gençlerin güzel şeyler yapması gerektiğini belirten Bülent Arınç, şunları söyledi: “Biz bu gün bazı kötü örnekleri gördüğümüzde fevkalade üzülüyoruz. Maalesef geçlerimiz üzerinde çok oyunlar oynanıyor. Maalesef diyorum çünkü iç ve dışta bazı düşman mihraklar gençleri elde etmek için, gençleri sokağa dökmek için, gençleri birbirine kırdırmak için hesaplar yapıyorlar.

Hayret ediyorsunuz ki; bu cinayetleri işleyenler için Rusya’dan, İngiltere’den, Amerika’dan, batı Avrupa’dan gençler akın akın katılmak üzere gidiyorlar. Bu nasıl bir batıl inançtır ki insan olmak hasebiyle, insanı sevmesi gerekenler ellerinde bıçakla her gün insan boğazlayabiliyorlar. Bu kötü insanların, kötü bir eğitim, kötü bir propagandanın, kötü bir çalışmanın ürünüdür.

Zannetmeyin ki DAİŞ’E katılanlar sadece Avrupa’dan, Amerika’nın bazı ülkelerinden veya Çeçenistan’dan veya Kazakistan’dan...Değildir çok yakınımızdan, Yalova’dan, bir başka yerden bir başka yerden. Sorumlu bir arkadaşınız olarak söylüyorum; sayılarının şu anda bin civarında olduğunu zannettiğimiz bu gençlerde aldatılarak götürülüyor. Sonra öldüklerini haber alıyoruz da şu şehirden gitmişti, anası bas bası da filandı diyorlar. Ne olur gençlerimize sahip çıkalım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.