Bülent Arınç'tan veda konuşması geldi!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bir ziyaret için bulunduğu Kırşehir'de veda gibi bir konuşma yaptı. Arınç 6 ay sonra görevi bırakacağını açıkladı.

Bülent Arınç'tan veda konuşması geldi!
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 6 ay sonra görevini bırakacağını belirterek 'Bize bu kadar yeter kardeşim, biraz da kendimize gelelim, işimize bakalım, biraz dinlenelim, siyasete dışarıdan katkı sağlayabilirsek sağlayalım' diyeceğiz" ifadesini kullandı.

Arınç, 40 seneden beri siyasetle ilgilendiğini belirterek, "Refah'tan bu yana da 5 dönemdir parlamentoda milletvekiliyim. Kaldı şurada 6 ayımız. Allah hayırlı, uzun ömür verirse 6 ay sonra gençlere yerimizi terk edeceğiz. 'Bize bu kadar yeter kardeşim, biraz da kendimize gelelim, işimize bakalım, biraz dinlenelim, siyasete dışarıdan katkı sağlayabilirsek sağlayalım' diyeceğiz" ifadesini kullandı.

Kırşehir'e gelen Arınç, ilk olarak Medrese Mahallesi'nde bulunan Ahmet Yesevi Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra Cacabey Meydanı'nda Ahi pilavı dağıttı. Arınç, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek partililerle bir araya geldi. Ziyarete Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İslam Toplumu Milli Görüş Onursal Başkanı Yavuz Çelik Karahan ve partililer katıldı.

Partililerle bir araya gelen Arınç, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin seçimden önce ilçe kongrelerini bitirdiğini, il kongrelerinin de yarısının bittiğini, kısa sürede bütün kongrelerin tamamlanacağını belirtti. Yapılacak olan genel seçimle ilgili olarak da Arınç, Başbakan Ahmet Davutoğlu liderliğinde seçime heyecanla girileceğini belirterek, "Allah nasip ederse AK Parti 4. zaferini de kazanacak." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.