CHP'de Atatürk krizi patlak verdi

Medyada yer alan 'CHP'li bir vekil Atatürk resmini indirdi' haberlerinden sonra CHP karıştı.

CHP'de Atatürk krizi patlak verdi

 "Atatürk posteri indirildi" haberi CHP’yi karıştırdı. Aylin Nazlıaka önce inkar etti sonra bir başka vekilin yaptığını söyledi.
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın odasında asılı bulunan Atatürk resmini, “Artık yeni şeyler söyleme zamanı” diyerek indirdiğini ve bunu da 10’a yakın CHP’li vekilin olduğu bir ortamda anlattığı ortaya çıktı.

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar'a konuşan Nazlıaka olayı doğrularken söz konusu vekilin kadın olduğunu belirtti.
Nazlıaka olayı doğruladı

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar Nazlıaka ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıyarak olayı Nazlıaka'nın doğruladığını yazdı.
'O' vekil haberlerden sonra geri astı
Önkibar’ın köşesine taşıdığı Nazlıaka açıklaması şöyle: Benim Atatürk sevgim tescillidir. Dolayısı ile Ata’nın resmini duvardan indirmeyi ihanet sayarım. Ancak olay doğrudur. Bir CHP’li bunu yaptı ve ben ona tanıklık ettim. O milletvekili ise haber çıkınca Ata’nın fotoğrafını yeniden astı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.