Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da Cami Açtı

Üsküdar'da bulunan Abdullah Ağa Mescidinin restorasyon sonrası açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca Cami'nin iki sene içinde açılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da Cami Açtı
Erdoğan şöyle konuştu:

Üsküdar hakikaten manevi havası itibarıyla farklı bir ilçemiz, farklı bir beldemiz. Bu belde de inşallah şimdi de Çamlıca'da bir mabedimiz yükseliyor. Şu anda kaba inşaatının büyük bir kısmı bitmiş vaziyette. Teşrifatıyla ön hazırlıkları tamam. Hedefimiz 2 yıla kalmaz orayı bitirmek ve Türkiye'nin en büyük camisini, inşallah Üsküdar ilçemizin sınırları içerisine kazandırma hedefimiz var.

Onun için yoğun çalışma devam ediyor. Ya rab bizleri ezansız bırakma! Ya rabbi bizleri mescitsiz bırakma! Sizler bu dualarınızla, gayretlerinizle inanıyorum ki, ülkemiz dünyada örnek yerini koruyacaktır. Elele vereceğiz, bir olacağız, dir olacağız, iri olacağız ama birbirimizi Allah için sevecek kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız diyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.