Davutoğlu Hakkari Mitingini İptal Etti

Daha önce ilk mitingini Hakkari'de yapmayı planlayan Başbakan Davutoğlu'nun Türkiye'nin içinden geçtiği süreç dikkate alınarak Erzurum ve Sivas'la başlayacağı belirtildi.

Davutoğlu Hakkari Mitingini İptal Etti
Siyasi partiler aday listelerini YSK'ya teslim etti. 14 Nisan'da listelerin kesinleşmesinin ardından meydanlar hareketlenecek. AKP, 15 Nisan'da aday tanıtım şöleninin ardından seçim beyannamesini açıklayıp, mitinglere başlayacak.

HAKKARİ MİTİNGİ İPTAL

Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha önce yaptığı açıklamada ilk mitinginin Hakkari'de olacağını duyurmuştu. Ancak yapılan istişare neticesinde Türkiye'nin içinden geçtiği süreç dikkate alınarak ilk mitinglerin Erzurum ve Sivas'ta yapılması kararlaştırıldı.

Davutoğlu, 25 Nisan'da Milli Mücadele'nin ilk adımlarının atıldığı Erzurum ve Sivas'ta halka hitap edecek. Günlük iki ilde düzenlenecek mitinglerde halkla buluşacak Davutoğlu, son mitingini kendi memleketi Konya'da yapacak; 30 büyükşehrin tamamında konuşacak.

TANITIM 15 NİSAN'DA

AKP, 15 Nisan'da Ankara'da görkemli bir aday tanıtım şöleni düzenleyecek. Başbakan Davutoğlu günlerdir üzerinde çalıştığı ve 'Başkanlık Sistemi' başta olmak üzere bir bölümünü kendisi kaleme aldığı seçim beyannamesini aynı gün açıklayacak.

AKP'nin beyannamesinde hem icraatlar anlatılacak hem de yeni projeler yer alacak. Aday tanıtım şöleninden sonra adaylar seçim bölgelerinde çalışmalarına hız verecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.