Davutoğlu: "Seçime hazır olun"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, partisinin il başkanlarını tek tek arayarak "seçime hazır olun" talimatı verdi.

Davutoğlu: "Seçime hazır olun"
 Anadolu Ajansı'nın, Başbakanlık kaynaklarından aldığı bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti il başkanlarını telefonla tek tek aradı. İl başkanları nezdinde, AK Parti teşkilatının bayramını kutlayan Davutoğlu'nun, illerdeki bayramlaşmalar ve parti çalışmalarına ilişkin bilgi aldığı belirtildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görüşmelerde partisinin il başkanlarına, "Biz burada koalisyon görüşmelerini yürütüyoruz, son dakikaya kadar da yürütmeye devam edeceğiz. Ama, siz her an bir seçime gidebilirmiş gibi teyakkuzda olacaksınız. Hem bayramda, hem bayram sonrasında, çalışmalarınıza asla ara vermeyeceksiniz. Sürekli hemşehrilerinizle birlikte olacaksınız" talimatı verdiği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.