Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hükümet kurma görevini vermeden önce parti liderleriyle ayrı ayrı görüşeceğine dair açıklamasına MHP Genel Başkanı Bahçeli'den yanıt geldi.

MHP lideri, Erdoğan’la görüşmeyeceğini ilan etti.

Bahçeli, CNN Türk'e yaptığı açıklamada "Sadece Cumhurbaşkanı'nın görev vereceği isimle görüşürüm" dedi.

"PARTİ LİDERLERİYLE GÖRÜŞECEĞİM"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlamış, burada "Görevlendirmeyi yapmadan önce liderlerle görüşmek gibi bir planım var. Her birini ayrı ayrı davet edip görüşlerini almak istiyorum. Buna yemin töreninden önce de başlayabilirim. Kendilerini önümüzdeki hafta davet edebilirim" demişti.

BAHÇELİ GERİ ÇEVİRDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı" sırasında CNNTürk'e verdiği demeçte Erdoğan'ın bu sözlerine, "Sadece Cumhbaşkanı'nın görev vereceği isimle görüşürüm." karşılığı verdi.

Koalisyon hesaplarının kilit ismi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli süreçle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Cnn Türk’e konuşan Bahçeli “Sadece Cumhurbaşkanı’nın görev vereceği isimle görüşürüm. Onun dışında kimseyle görüşmem” dedi.

ERDOĞAN’DA RET!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “tüm liderle görüşeceğim” açıklamasına ise Bahçeli’den tepki geldi. Erdoğan’ın açıklamalarını “oyalama taktiği” olarak adlandıran MHP lideri, Erdoğan’la görüşmeyeceklerini ilan etmiş oldu.