Elif Çakır Abdülkadir Selvi’ye destek çıktı!

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi’ye gelen eleştiriler üzerine Elif Çakır’dan destek geldi. Çakır twitter’dan “Aynaya bakın efendiler, aynaya bakın! Hadi çıkın televizyonlara beni de "paralel" ilan edin! Mermici beni itibarsızlaştırmak için elinden geleni ardına koymasın!” dedi.

Elif Çakır Abdülkadir Selvi’ye destek çıktı!
Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi’nin AKP’ye uyarılarda bulunduğu yazısına gelen eleştiriler üzerine Elif Çakır’dan sert bir tepki geldi. Elif Çakır Abdülkadir Selvi’ye sahip çıkarak şu ifadeleri kullandı: Kolaydır Abdülkadir Selvi'ye vurmak hele bir de talimat güçlü!! Patrondan geldiyse! O kadar cesaretiniz vardıysa 17-25 Aralık'ta niye kaçak güreşti kalemleriniz?

Sormazlar mı, Abdülkadir'in samimiyetinin karşısında konumlandığınız yer neresi kardeşim, diye? Yarın nasıl bakacaksınız Abdülkadir Selvi'nin yüzüne? Kimi savunmak uğruna? Hadi içinizden gelerek yazsanız diyeceğim hiçbir şey yok… Aynaya bakın efendiler, aynaya bakın! Hadi çıkın televizyonlara beni de "paralel" ilan edin! Mermici beni itibarsızlaştırmak için elinden geleni ardına koymasın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.