Erdoğan'dan ikinci Dağlıca açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca kesimindeki terör saldırısı ile ilgili olarak ikinci bir açıkalama yaptı.

Erdoğan'dan ikinci Dağlıca açıklaması
 Saldırıyı şiddetle kınayan Erdoğan, milletin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğine kasdeden bu tür saldırıların hiçbir zaman amacına ulaşamayacağı belirtti. Erdoğan "Bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit olan güvenlik güçlerimizin acısı milletçe yüreğimizi dağlamaktadır. Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklama şöyle:

"Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca kesiminde askerlerimizin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerimizin acısı milletçe yüreğimizi dağlamaktadır.

Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasdeden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında, aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde kararlı bir duruş sergileyeceğine inanıyorum.

Dağlıca’daki menfur saldırıyı bir kez daha lanetliyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum." 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.