Türkiye üzerinde hesap kuranlara seslenen Erdoğan, "Bizim bu vatandan başka vatanımız olmadığına göre, bize bu vatanı dar etmeye çalışanlara, kusura bakmasınlar, biz bu vatanı dar ederiz" dedi.

Teröristlerin silahlarını betonlayana kadar mücadelenin süreceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütüne karşı ülke içinde ve dışında süren operasyonlar kararlı bir şekilde devam ediyor, kesmek yok, devam edeceğiz. Terör örgütü silahlarını bırakıp, toprağa betonlayarak gömene kadar, tüm elemanları teslim olmak veya ülke dışına çıkmak suretiyle tasfiye olana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz" diye konuştu.
Erdoğan son olarak şunları söyledi:

"Önümüzdeki dönem, konuşma, tartışma dönemi değil. Açık söylüyorum, sonuç alma dönemidir. Bu işe illa bir isim aranıyorsa, bunun adı artık 'Milli Birlik ve Kardeşlik Süreci'dir. Diyor ki güya meydan okuyor, '2 bin Kürt insanı öldürüldü' diyor devlet tarafından. Kusura bakma, şunu bir defa öğrenmen lazım, asla bu devlet Kürt insanına kurşun sıkmaz, bu devlet teröriste kurşun sıkar. Bunu bir defa bilmek lazım. Bizim indimizde terörist başkadır, benim Kürt kardeşim başkadır."
Editör: TE Bilisim