Erdoğan,Cumhurbaşkanı olarak Bakanlar Kurulunu topluyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tartışılan bir karar ile Bakanlar Kurulu'nu toplama kararı almıştı. Ve Erdoğan bugün kabineye başkanlık edecek.

Erdoğan,Cumhurbaşkanı olarak Bakanlar Kurulunu topluyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda başkanlık edeceği Bakanlar Kurulu toplantısı, saat 11.00'de başlayacak.Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla bugün ilk kez Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edecek.Toplantı saat 11.00'de başlayacak ve daha önce Milli Güvenlik Kurulu'nun gerçekleştirildiği salonda yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabineye, değişen Cumhurbaşkanlığı teşkilat yapısı ve çalışma biçimini anlatması bekleniyor.Cumhurbaşkanlığı'nda, yatırımları izleme, dış ilişkiler, güvenlik başkanlıklarının da aralarında bulunduğu 12 yeni başkanlık oluşturulmuştu.

Gündemdeki kritik konular da toplantıda ele alınacak. ‘Paralel Yapı’yla mücadele, çözüm sürecinde gelinen son durum ve dış politika başlıklarının masaya yatırılması bekleniyor. Devam eden projeler ve yatırımlar da gündem maddeleri arasında.

Bakanlar Kurulu toplantısına saat 13:30'da yemek arası verilecek. Erdoğan, bakanlarla yemek yiyecek. Toplantının ardından, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç bir açıklama yapacak.

EN SON BAŞKANLIK EDEN CUMHURBAŞKANI DEMİREL'Dİ!

Bakanlar Kurulu'nu, Cumhurbaşkanı sıfatıyla toplayan son isim Süleyman Demirel'di; tarih 2000 yılının mayıs ayıydı. Erdoğan, Bakanlar Kurulu'na başkanlık eden 6. Cumhurbaşkanı olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.