Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhtarlara yaptığı konuşmasında Doğan Holding Sahibi Aydın Doğan’a sert göndermelerde bulundu. Erdoğan “Teröristi ekranlarınızı çıkartıp cici kız diyen sizin ekranlarınız sizin sayfalarınız. İftira atmakta üstünüze, yok. Oradan Tayyip Erdoğan’a mektup göndermenize gerek yok. O mektupları kıymeti harbiyesi de yok.”

İşte o açıklamalar:

Ben bir Conrad meselesi anlatmıştım biliyorsunuz, bana söylediklerinizi anlatmıştım. Bunların hepsini inkar ediyor. O inkar etti, bütün kirli çamaşırları şimdi her taraftan piyasaya dökülmeye başladı mı? Her şeyleri. Bu ülkeyi, devleti nasıl soyup soğana çevirdiğine dair her şey dökülmeye başladı mı? Sen busun. Kimin bu ülkede dürüst, kimin dürüst olmadığına zaten bu millet şahittir. Tayyip Erdoğan yalandan en fazla kaçınan insandır, ama siz bütün hayatınızı yalan üzerine inşa ettiniz. Şimdi de 'ben böyle demedim' diyorsunuz. Şimdi herkes çıkıyor, nerede ne yaptınız ortada.

TERÖRİSTE CİCİ KIZ

Teröristleri ekranlara çıkarmak suretiyle, cici kız diye gösteren sizsiniz. Onlar için her türlü yolu meşru kılan sizsiniz. Ve iftira atmakta üzerinize zaten yok. Tayyip Erdoğan’a oradan mektup göndermene gerek yok. Senin o gönderdiğin mektupların kıymeti harbiyesi yok. Kimin nerede, niçin çalıştığı bellidir. Vatanı için çalışanlar da bellidir, kendi saltanatı için çalışanlar için bellidir.