Erdoğan'ın seyahatlerini dikkatle inceleyin

Güç merkezinin Türkiye coğrafyasına kaydığını ifade eden Bulut, Erdoğan'ın yurtdışı ziyaretlerinin dikkatle incelenmesi gerektiğini söyledi.

Erdoğan'ın seyahatlerini dikkatle inceleyin
 Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, yeni dünya kurulan dünya düzeninin içinde Avrupa Birliği'nin olmadığını, Avrupa'nın adım adım büyük bir çöküşe doğru gittiğini söyledi.

Yeni dünya düzeninin üç ayağı bulunduğunu ifade eden Bulut, bunlardan birinin Amerika kıtası olmaya devam edeceğini, diğer ikisinin de Türkiye-Rusya çevresi ve Hindistan-Çin-Japonya coğrafyasının olduğunu belirtti.

Bulut, yeni dünya düzenini anlamak için, bu düzende Türkiye'nin rolünü ve konumunu kestirebilmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2003'ten beri yaptığı yurtdışı ziyaretlerinin dikkatle incelenmesi gerektiğini, çünkü bu ziyaretlerin hep bir sistematik içerisinde gerçekleştiğini söyledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.