Eski manken Özlem Kaymaz CHP'den aday adayı oldu

Manken Özlem Kaymaz CHP'den aday adayı oldu. Özlem Kaymaz, bu gelişmeyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Türkiye eski güzellerinin bu alanda rakiplerinden biri de Tuğba Özay olacak.

Eski manken Özlem Kaymaz CHP'den aday adayı oldu
Türkiye güzeli Özlem Kaymaz CHP'den milletvekili adayı adayı oldu. Özlem Kaymaz bu haberi sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu. Daha 14 yaşındayken Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Özlem Kaymaz, ön seçimde manken Tuğba Özay'ın da aralarında bulunduğu aday adaylarıyla yarışacak.

Kaymaz sosyal medya hesabından şunları yazdı: CHP İstanbul 1.Bölge milletvekili aday adaylığı başvurusu yapılmıştır. Bir kadın, bir anne, bir yüzücü, bir yelkenci.

ÖN SEÇİMDE ÖZAY İLE YARIŞACAK
CHP'de aday adayı olmak için 2 bin 822 kişi başvurdu. Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz İstanbul 1. Bölge'den ön seçime giriyor. Ön seçimde rakipleri arasında manken Tuğba Özay da var. Özay ve Kaymaz ön seçimlerde karşı karşıya gelecek.

ÖZLEM KAYMAZ KİMDİR?

Özlem Kaymaz, 14 yaşında Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Türk kızı oldu. 1992 yılında, 18 yaşındayken Türkiye güzeli seçildi. O dönem basında 'İtalyan Liseli', 'Sörfçü Türkiye Güzeli' olarak anıldı. Kısa bir süre modellik yaptıktan sonra bir davette tanıştığı Hollandalı Watze De Vries'e âşık oldu ve evlenip Hollanda'ya yerleşti. Bu arada üç çocuk dünyaya getirdi.

Tıpkı bir peri masalı gibi süren hayatı ortanca oğlu Daniel'in Nager sendromlu doğmasıyla tepetaklak oldu. Ailenin yaşadığı travma, o dönem dört buçuk yaşında olan Tara'nın 2 yıl seçici suskunluk denen bir rahatsızlıkla yaşamasına neden oldu. Kaymaz'ın tüm bu sancılı süreci atlatması yedi yılını aldı. Daniel'in bugünlere gelebilmesi için 4 milyon avro harcandı. Evlenip Hollanda’ya yerleşenÖzlem Kaymaz, 15 yıl sonra ailesiyle Türkiye’ye döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.