HDP yine tehditler savurdu!

Her fırsatta terör örgütleriyle aralarındaki ilişkiye vurgu yapan HDP yine tehditler savurdu.

HDP yine tehditler savurdu!
 HDP Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, HDP Genel Merkezi'ndeki basın toplantısında Silvan'daki son duruma ilişkin açıklamalarda bulunduğu sırada Silvan'da yaşananları tehlikeli bir oyuna benzetti ve bu ateş bütün ülkeyi yakar diyerek tehditler savurdu.

"BU ATEŞ BÜTÜN ÜLKEYİ YAKAR"

HDP Parti Sözcüsü Bilgen, "Silvan'da son derece tehlikeli bir oyun oynanıyor. Ne yazık ki Silvan'da yanan ateş, düştüğü yeri değil bütün ülkeyi yakabilecek bir nitelik, özellik taşıyor. Cumhuriyet tarihinin galiba en uzun sokağa çıkma yasağı uygulamasına bu hükümet yani seçilmemiş, geçici hükümet bu tarihi utanca imza atmış oldu. Bu asla kabul edilebilir bir durum değil. Biz Silvan'da yaşananları doğrudan doğruya sivil halka yönelik bir katliam girişimi ve oraya giden eş başkanımız da dahil olmak üzere milletvekillerimize yönelik öldürmek kastıyla atılan bir adım ve öldürmeye teşebbüs girişimi olarak tarif ediyoruz. Gaz fişeklerinin hangi yükseklikte atılacağı, nasıl kullanılacağına dair kendi iç düzenlemelerini dahi dikkate almayan doğrudan eş başkanı hedef alan bir saldırının olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.