'İktidarın şehvetine yenik düştük'

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Ramazan Bayramı nedeniyle geldiği memleketi Adıyaman'da AKP İl Başkanlığı'nda partililerle buluştu.

'İktidarın şehvetine yenik düştük'
 AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, 7 Haziran seçimlerini değerlendirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Her birimiz belediye başkanı olduk, kimileri milletvekili oldu, kimilerimiz de bakan oldu derken iktidarın şehvetine yenik düştük." diyen Metiner, Mehmet Ali Şahin'in ‘fabrika ayarlarımıza döneceğiz.’ sözünü tekrarladı.

Burada yaptığı konuşmada 7 Haziran’da yapılan seçimin rastgele yapılan bir seçim olmadığını isade eden Metiner, rakipleriyle yaptıkları mücadeleye rağmen rağmen milletin kendilerini bırakmadığını dile getirdi.

“YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK”

Alınan oy oranının (%41) küçümsenmeyecek bir oran olduğunu söyleyen Metiner, yükselişin devam edeceğini, tekrar bir seçim olması halinde herkesin AKP’nin gücünü göreceğini söyledi.

“KİBİRLENDİK, BÖBÜRLENDİK”

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, bir takım ayak oyunları yapıldığını işaret ederek, konuşmasına şöyle devam etti:
“Kimi yerlerde kendimize yenildik, kimi yerlerde nefsimize yenildik. Biz yola çıkarken ilkelerimiz vardı. Biz halkımızla beraber iktidara yürüdük. Zaman içerisinde kibirlendik, böbürlendik. Gururlandık, kendimizi halkımızdan daha farklı bir yere oturtmaya çalıştık. Her birimiz belediye başkanı olduk, kimileri milletvekili oldu, kimilerimiz de bakan oldu derken iktidarın şehvetine yenik düştük.

Bize kibir yakışmaz, bize iktidarın şehvetine yenik düşmek yakışmaz. Bize makamlarımız üzerinden caka satmak yakışmaz. AK Partinin kuruluş felsefesine yeniden döneceğiz. Bir genel başkan yardımcımızın dediği gibi ‘fabrika ayarlarımıza döneceğiz.’ Birbirimizden ayrıcalığımız yok. Her zaman söyledik, bizim milletvekili olmamız sizden daha ayrıcalıklı olmamız anlamına gelmez.

Bizim belediye başkanı olmamız sizden daha ayrıcalıklı olmamız anlamına gelmez. Fakir, fukaranın, garip ve gurabanın, kimsesizlerin kimi olabilmek için yola çıktık. Biz onlarla yeniden kucaklaşacağız. Tek tek demeden sahada tekrar çalışacağız. Gönül kırıklıklarımız varsa gidip onlardan özür dileyeceğiz. Nefsimizi ayaklarımızın altına alacağız.”
Anahtar Kelimeler:
AkpMehmet Metiner
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.