Devlet Bahçeli'ye ağır hakaretler eden Erdoğan'ın eski metin yazarı MHP milletvekili Aydın Ünal'a MHP'den sert bir cevap geldi. MHP, "Ak Saray, itlerine aşı yaptırsın, Aydın Ünal'ı da karantinaya alsın" karşılığını verdi.

AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve metin yazarı Aydın Ünal'ın, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye hakaretine resmi cevap geldi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ak Saraya tavsiyemizdir! Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın Ünal'ı da karantinaya alsın" ifadelerine yer verildi.

AKP'li vekil Aydın Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Erdoğan'a yönelik eleştirileri üzerine twitter hesabından hakarette bulunmuştu. MHP liderine sert sözlerle yüklenen AKP'li vekil, Bahçeli için "koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek" ifadelerini kullandı ve hakaretler savurdu.

Bunun üzerine sosyal medyadan AKP'li vekile tepki yağdı. MHP'nin resmi twitter hesabından yapılan açıklama ise çok sert oldu:
"Ak Saraya tavsiyemizdir! Bütün itlerinin kuduz aşısını yaptırsın. Aşının dahi fayda etmeyeceği Aydın Ünal'ı da karantinaya alsın."




AYDIN ÜNAL NELER YAZMIŞTI?

Aydın Ünal ise twit hesabından dün şunları yazmıştı:

"Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor.

Devlet Bahçeli'yi önümüzdeki günlerde Sn Cumhurbaşkanı ve ailesine ettiği tüm hakaretlerden dolayı bin pişman göreceğiz. Evet, zavallılık...

Devlet Bahçeli koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek. Aksi takdirde HDP'li bakanlara da MHP'li bakan denir."