Kaan Konancı: “Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz”

24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerine İstanbul 2'inci bölgeden girmek için Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Kaan Konancı listelerin açıklanmasından sonra açıklamada bulundu.

Kaan Konancı: “Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz”

Benim listede olup olmamam önemli değil önemli olan Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmak onunla aynı yolda yürümekti. Biz kendisine gönlümüzü bağlamış bulunmaktayız. Ve yola devam durmak yok, dün, bugün, yarın birlikte yeni Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu süreçte destek veren ve vermeyen herkese sonsuz teşekkür ederim. Vekillik anketinde İstanbul 2 bölgede birinci sırada oy alarak devam etim, o kadar güzel insanlardan destek aldım ki çok sevildiğimi bir kere daha hissettim. Gerek sahada kapı kapı gezmelerde olsun, sokak afişleri ve broşürleri dağıtanlar ve sosyal medyada çalışma yapan arkadaşlarım mükemmel bir çalışma ortaya koydular. Allah’ımdan her zaman hakkımızda hayırlı olanı istedim dolayısı ile ismimin listede olmaması üzmedi. Bundan sonrada vatana millete hayırlı işler yapmayı planlıyoruz ve elimizden geldiği sürece de yapacağız inşallah.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan katılmıs 6 yıl önce

İşte tamda bu yüzden kaan konancı diyoruz çıkmış oldugun bu yolda daima destekçiniz