Kılıçdaroğlu ahlak istiyorsan destek ver dedi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmasında "Ahlak istiyorsan destek ver" diyerek 4 yıllık yetki istedi.

Kılıçdaroğlu ahlak istiyorsan destek ver dedi
 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasında yine iktidara gelmek için yetki istedi. "Yurttaşlarımızdan 4 yıl yetki istiyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Ahlak istiyorsan destek ver" vurgusunda bulundu.

AHLAK İSTİYORSAN DESTEK VER
"Yurttaşlarımızdan 4 yıl yetki istiyorum. Haramilerden Türkiye'yi kurtaracağım. Göreceksiniz yolsuzluklardan nasıl hesap soruluyor, herkesin nasıl işi oluyor. Namuslu 4 yıllık yönetim için yetki istiyorum. Tekrar ediyorum. 4 yıllık yetki istiyorum. 4 yıl içinde ilk yapacağım şey siyasette ahlak olacak. Ahlak istiyorsan destek ver."

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

DAVUTOĞLU YÜREKLİ DEĞİL
"Uğur Mumcu'yu andık. 22 yıldır asıl failleri bekliyoruz. Bir pazar sabahı öldürüldüğünde siyasiler çıkıp asıl failleri ortaya çıkaracağız dedi. 22 yıldır siyasilerin namus sözlerini tutmalarını bekliyoruz.

4 Bakan istifa etti. Ahmet Davutoğlu 4 bakanı çağırdı dediki, ya siz istifa ettiniz 4'ünüzde gidin yüce divana çıkın, bu olayı kapatalım. Onlar dediler ki bir dakika. Biz abimize danışacağız. Şimdi ben Davutoğlu'na sormak istiyorum. Sen ne söyledin, onlar ne yaptı? Sen başbakan değilsin ki sen başbakanlık koltuğuna oturan 23 Nisan çocuğusun. Yürekli değilsin.

DEVLET YÖNETİMİNİN UYUM İÇİNDE OLMASI LAZIM
Başbakanlık koltuğu boş onu doldur diyorum ben sana. Devlet yönetiminin uyum içinde olması lazım. Senin kapasiten bunu anlayacak nitelikte mi değil mi?

TBMM çatısı altında yolsuzlukları ortaya koymuş dosya, AKP tarafından kapatıldı. Artık AKP suç ortağıdır. Olayın aydınlanmasını değil kapatılmasını istemiştir.

AKP'ye oy veren saygı değer yurttaşlarıma sesleniyorum. Senin cebinden çalındı para, senin alın terinden çalındı.

Darbe darbe diyordu, darbe suçtur. Darbe iddiasında bulunan bir başbakan, darbe iddialarının görüşüldüğü meclise katılmaz mı?

Mehmet Ali Şahin çıktı programa, dobra dobra konuşuyorum diyor. Vicdanını temizlemek istiyor. Bunu baştan söyleyecektin, bunu adam gibi söyleyecektin. Olay bitmiş kalkıp konuşuyorsun. Sen de en az onlar kadar kirlisin.

TÜRKİYE YOLSUZLARIN ÜLKESİ OLMAMALI
Muammer Güler, mükemmel bir mali bakanı olur.Zafer Çağlayan hazineden sorumlu devlet bakanı. Mükemmel, yürütme konusunda kimse eline su dökemez.Egemen Bağış Diyanet İşleri Başkanlığından sorumlu devlet bakanı. Bakara makara der, her cuma bir ayet sallar.Erdoğan Bayraktar talimat alır.

Değerli arkadaşlarım, eğer söylediklerimde doğruluk payı varsa, muhafazakar yurttşlarıma söylüyorum. Sandığa gittiğiniz zaman elinizi vicdanınıza koyun. Türkiye yolsuzların ülkesi olmamalı.

BEN NİYE YAS TUTAYIM

Suudi Arabistan kralı öldü. Niye bizim bayrağımız iner arkadaşlar? Buraya geldiğinde Anıtkabir'e gitmeyen bir insan için ben niye yas tutayım?

KİMSENİN İNANCI ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAYACAĞIM
Bu düzeni değiştireceğiz. İnanarak söylüyorum, hiçkimsenin etnik kimliği üzerinden siyaset yapmacağım. Kimsenin inancı üzerinden siyaset yapmayacağım."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.