Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti koalisyonuna yeşil ışık

CHP lideri, Başbakan Davutoğlu'nun ne düşündüğünü bilmediğini, Davutoğlu'nu dinlemek gerektiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'ndan AK Parti koalisyonuna yeşil ışık
 7 Haziran genel seçimlerinin ardından koalisyon senaryoları yazılmaya devam ederken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir koalisyon açıklaması daha geldi.

AK PARTİ'YLE OLMAZ DEMİŞTİ
Daha önce AK Parti'yle koalisyon yapmayacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, bu kez AK Parti'yle yapılabilecek büyük koalisyona yeşil ışık yaktı.

"BAŞBAKANI DİNLEMEMİZ GEREKİYOR"
Milliyet'ten Serpil Çevikcan'a konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, koalisyon seçenekleri konusunda 'kapıları kapatmamak lazım' vurgusunu yaparak, "Sayın Davutoğlu'nun ne düşündüğünü bilmiyoruz. Ne düşündüğünü görmemiz, bir dinlememiz gerekiyor. Bugünden kalkıp bir şeyler söylemeyi, 'şöyle olacaktır' demeyi doğru bulmuyorum. Her ortamın kendine göre koşulları vardır." diye konuştu.

BAHÇELİ'YE BAŞBAKANLIK TEKLİFİ
Kılıçdaroğlu, daha önce MHP lideri Devlet Bahçeli'ye oluşacak bir koalisyonda başbakanlık teklif etmiş ancak bu teklifi Bahçeli tarafından sert bir dille reddedilmişti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.