Melih Gökçek: MHP'nin içinde 11 paralelci var!

Melih Gökçek canlı yayında AKP'nin koalisyon korkusunu iyice belli ederek MHP listelerinde ise 11 "paralelci" adayın olduğunu iddia etti.

Melih Gökçek: MHP'nin içinde 11 paralelci var!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, üst akılın Türkiye için üçlü koalisyon hesapları yaptığını iddia etti. CHP'nin vaatlerinin bütçeye olan yükünün 200 katrilyon olduğunu ve bunun bulunmasının mümkün olmadığını kaydeden Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun vaatler konusunda yalan söylediğini ileri sürerken, MHP listelerinde ise 11 paralelci adayın bulunduğunu söyledi.

Melih Gökçek, Habertürk TV Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. AK Parti'nin kan kaybettiği için Melih Gökçek'in ekrana çıktığı yönündeki iddiları kabul etmeyen Gökçek, üst aklın Gezi Parkı eylemlerini organize ederken, hükümetin 4 önemli projesinin durdurulmasını istediğini söyledi. Gökçek bu dört projenin Türkiye'ye getirisinin ise 75 katrilyon lira olduğunu açıkladı. İşte Gökçek'in canlı yayındaki o açıklamaları;

"BAHÇELİ HDP HAKKINDA LAF EDİYOR MU?"
Şimdi çok enteresan bir örnek vereceğim, Bahçeli özelllikle partisinin oylarını yükseltebilmek için devamlı neyi kullanmıştır? 'PKK'yı HDP'yi ve AK Parti'nin de PKK ile Apo ile işbirliği yaptığını' söyledi. Bir şehidimiz gelir bütün MHP teşkilatı onun arkasında. MHP 'li kardeşlerim darılmasın benim MHP'lilere borcum var. Onları sadece düşünceye sevketmeye çalışıyorum. Son günlerde Bahçeli kalkıp HDP hakkında bir laf ediyor mu?

"MHP LİSTELERİNDE 11 PARALELCİ VAR"
Birbirlerine düşmeyecekler de, neden o zaman düne kadar HDP'ye en ağır tenkitleri yapan kişi Bahçeliydi, ne oldu da bir ayda tenkitler kesildi? Üst akıl dediğimiz akıl paralel yapı vasıtasıyla Devlet Bahçeli'ye de talimatları yağdırıyor Cumhuriyet Halk Partisi'ne de talimatları yağdırıyor. Düne kadar paralel yapıya karşı olduğunu düşündüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi, bu seçimlerde 11 tane paralel yapı adayını kendi listelerine koydu. Nereden nereye geldi? Bütün liderlerin hepsini paralel yapı biyerden kıstırıyor. Kıstırdıktan sonra kıpırdayamıyorlar.

"MHP'Yİ BÖYLE İKNA ETTİLER"

Paralel yapının Türkiye'den sillinmemesinin tek şansı bu 3'lü koalisyondan geçiyor. Zaman gazetesindeki yazarlara bakın 'neden bir MHP-HDP koalisyonu olmasın çok da yakışır' diyorlar. Yurt dışından bu koalisyon için MHP'ye iki şey söylediler: 1- Ekmelettin İhsanoğlu başbakan olacak 2- Yarın taban buna baskı koyacak taban karşı çıktığı zaman da onlara ' HDP'ye ancak Milliyetçi Hareket Partisi iktidar'da olursa hükmedebilir. Bu gerekçeyle kalkıp kendş meşruiyetlerini inandırmaya çalışacaklar. Böyle bir ittifak olduktan sonra Türkiye'de nasıl PKK'lıların sağa sola girdiğini görürlerse ikinci seçimlerde MHP'nin yüzde 5 alması mümkün değil.

CEM UZAN'IN KOPYASI

Ak Parti bir projeler partisidir. Sayısız projeler yapıyoruz. Kılıçdaroğlu'nun bir projesi var mı? Yapmış oldukları vaatlerin tamamı Cem Uzan'ın vaatlerinin kopyası. Kılıçdaroğlu diyor ki 'bol bol insanların midesine hitap edeceğim'. Birebir Cem Uzan taklidi yapıyor. Çünkü Amerikalılar Cem Uzan'ı da bir proje olarak kullanmıştı. Cem Uzan ne demişti 'işsizlere 350 lira maaş' Kılıçdaroğlu ne diyor' her haneye 750 lira gelir'.

"CHP'Lİ BELEDİYELER YAPMADI"
Şu bir gerçektir. İnsanlar kendi cebine hitap edecek konularda çok hassastır. İnsanların umut dünyası, 1000 lira alacağına 1500 lira alsa mükemmel bir olay bir asgari ücretli için. İnsanlar bu umuda kapılıyor. 'Verin bir oy bi deneyelim ne kaybederiz diyor' ama böyle bir olayın olması mümkün değil. Söyledikleri lafların tamamı 200 katrilyon lira. Bunları yıllık olarak bulmak fiilen mümkün değil. Daha önce ne demiş Kılıçdaroğlu 'zamı yapan kaynağı bulsun'.

Kemal dervişi getirecek değil mi bakan olarak Derviş ne demiş, 'kaynakları sınırsız dağıtan ülke iflas eder'. Bu vaatler üzerine Kemal Derviş'ten hiç ses yok. Herkes Kemal Derviş'i arıyor. İstanbuk Büyükşehir Belediye başkan adayıydı Kemal Kılıçdaroğlu, ne vaat etti, 'ulaşım 1 lira olsun' dedi, 'doğalgaz faturasının bir kısmını biz ödeyelim' dedi ve en önemli vaadi 'açlık sınırının altındaki her aileye 600 lira her ay maaş vereceğiz dedi. Seçilemedi. Genel başkan oldu. Eskişehir kendisinde, İzmir, Muğa, Aydın, Mersin kendisinde. Niye bu vaatleri tatbik etmedi. Demekki yalan."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.