Mustafa Sarıgül'ün A, B ve C planları

Mustafa Sarıgül'ün cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında izleyeceği yolda, A ve B planları var.

Mustafa Sarıgül'ün A, B ve C planları
30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanlığı koltuğu için girişimlerde bulunan, ancak Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görevden almalarla bu hamlesi boşa çıkarılan Sarıgül yeni planlarını uygulamaya sokmak için Köşk seçimlerini bekliyor. 
Mustafa Sarıgül 30 Mart seçimleri için çalışma bölgesi olarak Beykoz Konakları'nı belirlemişti, şimdi ise Angora Evleri'nde toplantılara başladı. Güneş'ten Murat Kelkitlioğlu, köşesine taşıdığı "Sarıgül’ün Angora Evleri planı" başlıklı yazısında Köşk seçimlerine ve Mustafa Sarıgül'ün seçim sonrası planlarına değindi. 

"YA YENİ PARTİ KURACAK YADA MERKEZ PARTİ'Yİ ALACAK"

Buna göre eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra, "ya yeni parti kuracak ya da Pensilvanya destekli kurulduğu iddia edilen, kurucu başkanlığını Abdurrahim Karslı’nın yaptığı Merkez Parti’yi satın alacak."


A, B VE C PLANLARI İÇİN TEMASTA

Öte yandan Sarıgül’ün, oluşturduğu A, B ve C planlarını hayata geçirebilmek amacıyla Türk siyasetinin çok yakından tanıdığı isimlerle dirsek temasında olduğu söyleniyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.