Netanyahu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt

İsrail Başbakanı Netanyahu, Paris'teki yürüyüşe katılmasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Hangi yüzle oraya gitti ' sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi.

Netanyahu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Paris'te düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü'ne katılan İsrail Başbakanı Netanyahu hakkında “Sanki tribünde insanlar çok heyecanla onu beklemişler gibi onlara el sallıyor. Hangi yüzle oraya gitti onu da anlamakta zorlanıyorum. Bir defa siz katlettiğiniz yavruların, kadınların hesabını verin” demişti. Netahyahu, Erdoğan'ın sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi.

Netanyahu "Paris’teki yürüyüşte İsrail’in temsil edilmemesi gerektiğini söyleyen @RT Erdoğan’ı kınayan herhangi bir dünya lideri henüz görmedim. Utanç verici yorumları uluslararası toplum tarafından reddedilmeli. Teröre karşı savaş ancak ahlaki bir açıklık eşlik ederse başarıya ulaşabilir" mesajını paylaştı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.