Uzlaşı değil erken seçim istiyor

Uzlaşı değil erken seçim istiyor
AK Parti'nin sandıktan birinci parti çıkmasına rağmen CHP, MHP ve HDP'nin uzlaşmaz tavrı sürüyor. Muhalefet koalisyon turlarına saatler kala "uzlaşı" değil, "erken seçim" mesajları veriyor.
Koalisyon görüşmelerinde TBMM'de grubu bulunan üç partiyi de ziyaret edeceğini açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "uzlaşı" çağrısı yapmıştı.

Başbakan Davutoğlu, muhalefetin "çözümsüzlük" ısrarını ortaya koyan bu tabloya rağmen, "koalisyon" umuduyla tüm partilerin kapılarını çalacak.

Muhalefet cephesi ise daha turlar başlamadan kapıyı kapatmış bir görüntü veriyor.

NİYETİ ERKEN SEÇİM

Meclis Başkanlığı seçiminde de umduğunu bulamayan Kılıçdaroğlu, sonunda baklayı ağzından çıkardı. Kılıçdaroğlu kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede, "CHP-AK Parti koalisyon zayıf ihtimal, MHP-AK Parti koalisyonu kolay değil, erken seçim olasılığı güçleniyor" diyerek, niyetini ortaya koydu. (Akşam) 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.