Vekilin Elini Sıkmak İstemeyince Dayak Yedi!

İstanbul Beyoğlu’nda, esnaf ziyareti yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’nin yanındakiler, iddiaya göre elini sıkmak istemeyen bir esnafa saldırdı.

AKP İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, milletvekili seçimleri çalışması kapsamında İstiklal Caddesi ve Sıraselviler Caddesi’ndeki esnafa ziyarette bulundu. Karşılaştığı esnafın tek tek elini sıkan Bürge, özellikle kadın esnafa da çiçek takdim etti.

Milletvekili Bürge ile beraberindekiler, akşam saatlerinde, Sıraselviler’deki esnaf ziyaretine devam ederken, kapının önünde duran kuaför Mustafa Genç’in elini sıkmak istedi. Genç, milletvekili Bürge’nin isteğine olumsuz yanıt verdi. İddialara göre, Bürge, yoluna devam ederken, yanındakiler, kuaför dükkanının bulunduğu binaya girerek milletvekilinin elini sıkmaması nedeniyle Genç’le tartışmaya başladı. Kısa süreli tartışmanın ardından, 3 kişi Mustafa Genç’e tekme tokat saldırdı. Yüzüne ve boynuna aldığı darbeler sonucu hafif şekilde yaralanan Genç, kendini dükkana attı. 

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

İddiaya göre, gürültüleri duyarak dışarı çıkan Mustafa Genç’in eşi Nevin Akyıldızı Genç de, dükkanlarını kapatmakla tehdit eden saldırganlar, olayın ardından, esnaf ziyaretine devam eden milletvekili Bürge’nin yanına gittiler. Saldırı anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Saldırıya uğrayan kuaför Mustafa Şen olayı şöyle anlattı:

“Ben kapının önünde dikiliyordum, geldiler tokalaşmak istediler. Hüseyin Bürge ve ekibi, arkasında partililer, esnaf ziyaretine gelmişler. Ben kabul etmedim tokalaşmayı. Israrla tokalaşmak istedi. Ben hayır dedim. Lütfen, ben sizin partinizden değilim buyurun devam edin dedim. Benim dükkanıma gelmek zorunda değilsiniz dedim.

Arkasından da elinde mikrofon olan arkadaş, ‘Nasıl konuşuyorsun sen milletvekiliyle’ dedi. İstediğim gibi konuşurum dedim, hakaret etmedim bir şey yapmadım buyurun devam edin dedim. Ondan sonra ‘küfretme’ diyerek milleti galeyana getirdi ve bana saldırmalarına sebep oldu. Ben kimseye küfür etmeden ‘küfür ettin’ diyerek milleti galeyana getirdi.”

Genç’in kendisi gibi kuaför olan eşi Nevin Akyıldız Genç, çalıştığı sırada gürültüleri duyarak dışarı çıktığını belirterek, “Dışarı çıktım. Baktım eşimin üzerine yürüyorlardı. Dışarıda sakallı bir beyefendi vardı. Ona ne olduğunu sordum. ‘Yarın bu dükkanı kapattırıyorum’ dedi bana. ‘Buradan ekmek yiyemeyeceksiniz’ dedi. Yanındaki kişiye de söyledi ‘Yarın bu dükkan kapanacak” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.