Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ikinci yarıdaki zorlu maçlar öncesinde tüm futbolcularıyla birebir görüşmelere başladı. Beklentilerini anlatan ve 2. yarıdaki zorluklardan bahseden Portekizli hoca, performansından memnun olmadığı isimleri de uygun bir dille uyardı.

Pereira'nın özellikle Alper, Volkan Şen ve Ozan'dan daha fazla özveri istediği öğrenildi. Pereira'nın yaptığı görüşmelerden bazı satırbaşları şöyle:

FİZİKSEL OLARAK EKSİĞİN VAR

ALPER POTUK:

Sakatlığa kadar mükemmel bir performansla geldin. Şimdi sakatlığı atlattın ama fiziksel eksiğin var. Bu dönemi çok hızlı geçmeni istiyorum. Sen bu takıma gerekli bir oyuncusun ve performansını yükseltmene ihtiyacım var.

HAYAL ETTİĞİM GİBİ DEĞİLSİN

VOLKAN ŞEN:

Yeteneklerine büyük saygı duyuyorum. Ancak henüz benim hayal ettiğim performansa ulaştığını düşünmüyorum. Senden tek isteğim daha fazla özveri. İştahın arttığında hem forma şansın hem de takıma katkın artacaktır.

BASKIYA ALIŞMAK ZORUNDASIN

OZAN TUFAN:

Elinden geleni yaptığını görüyorum. Henüz çok genç bir futbolcusun elbette hataların olacak. Ancak çabuk demoralize olma. Baskı altında olmaya alışmalısın çünkü burası F.Bahçe.