Arda Turan'dan Maç Sonu Açıklaması

A Milli Takımımız Hırvatistan'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında yıldız oyuncumuz Arda Turan sonuç için üzgün olduğunu açıkladı.

Arda Turan'dan Maç Sonu Açıklaması
İşte Arda Turan'ın açıklamaları;Türk halkından özür diliyorum. Bugün iyi oynamadım ama arkadaşlarım iyi mücadele etti.

Hırvatistan çok iyi bir takım elimizden geleni yaptık ve beraberliği de alabilirdik. Dik duracağız gruptan çıkıp işleri değiştirebiliriz. Kendimizi toparlamamız gerekiyor. Bugün iyi mücadele ettik ama bazen bireysel performanslar sonuca etki ediyor. Umarım İspanya'ya karşı daha iyi oynar ve başarılı oluruz.

UMARIM TELAFİ EDERİZ

Sonuna kadar mücadele edeceğiz zor rakipler var. İspanya'ya karşı puan ve yada puanlar için uğraşacağız. Gruptan çıkmak için şansımız var. Dediğim gibi zor bir gruptayız ve mücadele ediyoruz. Hırvatistan maçı için üzgünüz ve umarım telafi ederiz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.