Arda Turan Takipçisini Tehdit Etti!

Barcelona'da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, goal.com sitesinde İspanya La Liga takımları arasında yılın en kötü futbolcularından oluşan 11'deki yerini aldı. Arda Turan, Instagram'da "La Liga'da sezonun en kötü 11'ine girerek ülkemizi gururlandırdın. Hayat sana güzel şova devam" yazan takipçisini tehdit etti.

Arda Turan Takipçisini Tehdit Etti!
İspanya La Liga takımlarından Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Instagramhesabında bir takipçisiyle tartıştı. Son haftalarda performansı nedeniyle acımasızca eleştirilen milli yıldız, bazı haber siteleri tarafından yılın en kötü ilk 11'ine alındı.

Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan Arda Turan'a, takipçilerinden de tepki geldi.

ÜLKEMİZİ YİNE GURURLANDIRDIN

Bir kullanıcının "Reklam yıldızlıklarından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga sezonunun en kötü 11'ine girerek ülkemizi yine gururlandırdın. Hayat sana güzel şova devam" yazmasına sinirlenen Arda, S. S. isimli kişiyi tehdit etti:

Seni bulacağım, show nasıl olacak göreceksin. Ben dediğimi yaparım göreceksin

Yıldız futbolcu yaşanan tartışmanın ardından attığı yorumları silerken atışma yaşadığı kişi Twitter hesabından tehdit içeren yorumları paylaştı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.