Arjantinli Sol Bekin Menajeri İstanbul'da!

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ın sol bek adayı Luis Ibanez'in menajeri İstanbul'a geldi.

Arjantinli Sol Bekin Menajeri İstanbul'da!
Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu şampiyonu Beşiktaş, sol bek transferinde mutlu sona ulaşmak üzere... Siyah Beyazlılar'la adı geçen Luis Ibanez'in menajeri açıklamalarda bulundu, transferde her şeyin Fikret Orman'ın son telefonuna kaldığını belirtti.

İç transfer bitti

Transfer sezonunun açılmasının ardından Beşiktaş yönetimi öncelikle savunmaya takviye yapacaklarını, sağ bek, sol bek ve stoper bölgesine öncelik verdiklerini açıklamıştı. Siyah-Beyazlı yönetim ilk olarak iç transfere el attı ve sözleşmeleri sona eren kaptan Tolga Zengin ile İsmail Köybaşı'yı takımda tuttu.Daha sonra ise devre arasında takıma katılan Marcelo'nun bonservisi Hannover 96'dan alındı.

Menajeri İstanbul'a geldi

Fikret Orman ve yönetimi iç transferi hallettikten sonra rotayı dış transfere yöneltti. Yönetim İsmail Köybaşı ile rekabet edecek bir sol bek transferi üzerine çalışıyordu. Bu bağlamda Hırvatistan'ın Kızılyıldız takımında forma giyen Arjantinli sol bek Luis İbanez ile temas kuruldu. Beşiktaş ile Luis İbanez arasındaki görüşme olumlu geçti ve İbanez'in menajeri Darko Magistar dün İstanbul'a geldi.

F.O'yla konuştum

Hırvat menajer ilginç açıklamalarda bulunurken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ismini vermek istemedi ancak başharflerini söylemeden de edemedi. "Görüşmeler pozitif geçti" diyen menajer, "Şu anda Hırvatistan'a dönüyorum. Size takım adı veremem ancak F.O'yla görüştüm ve onun son cevabını bekliyorum. Anlaşmaya çok yakınız" şeklinde konuştu.

Arjantinli sol bek bu sezon forma giydiği Kızılyıldız'da toplam 33 maça çıkarken 10 gol attı ve 15 asist yaparken takımının gol yollarında büyük katkıda bulundu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.