Arsenal 33 Milyon Sterline Barcelona'dan Alexis Sanchez'i Aldı

 En pahalı transferi Mesut Özil'e forvette yardımcı olsun diye Alexis Sanchez'i almayı kafasına koyan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger sonunda muradına erdi. Arsenal, Barcelona'lı forvet oyuncusu Alexis Sanchez transferini 33 milyon...

Arsenal 33 Milyon Sterline Barcelona'dan Alexis Sanchez'i Aldı

En pahalı transferi Mesut Özil'e forvette yardımcı olsun diye Alexis Sanchez'i almayı kafasına koyan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger sonunda muradına erdi.

Arsenal, Barcelona'lı forvet oyuncusu Alexis Sanchez transferini 33 milyon sterline gerçekleştirdi ve şimdi Almanya'nın yıldızı Sami Khedira'nın peşinde.

Şili'li Sanchez sağlık kontrolünden geçmek için dün Londra'ya uçtu ve Arsenal'in London Colney İdman Sahası'nda haftalık 125 bin sterline 4 yıllık kontrat imzalayıp Arsenal formasıyla resim çektirdi.

En pahalı futbolcusu Mesut Özil'e forvette yardımcı olması için Alexis Sanchez'i almayı kafasına koyan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Şili'li yıldızın transferi ile muradına erdi.

The Sun, spor sayfasının "ArSanAl- 33 milyon sterlinlik Alexis: Tüm Gücümü Arsenal'a Vereceğim" manşetli haberinde, Sanchez'in Arsenal'a gelmekten duyduğu mutluluğa dikkat çekti.

Nou Camp'ta üç yılda oynadığı 88 maçta 39 gol atan Alexis Sanchez'in, haftada 150,000 sterlin alan Mesut Özil'den sonra Arsenal'da en fazla para alan futbolcu olduğu kaydedildi. 71 kez milli olan futbolcu Brezilya'da Dünya Kupası'nda 2 gol atarak takımının son 16'ya kalmasına katkısı olmuştu.

Daily Star Alexis Sanchez'in transfer haberini " Top Gun Alexis 35 Milyon Sterlin" manşetiyle verdı.

25 yaşındaki Şili'li futbolcuya çok güvenen Arsene Wenger,"Herkesin Dünya Kupası'nda gördüğün gibi Alexis mükemmel bir futbolcu. O'nu Arsenal'a aldığımız için çok mutluyum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.