Fenerbahçeli Mehmet Topal ve Akhisar Belediyespor’un golcüsü Rodallega için “Susma hakkımı kullanıyorum” diyen ve iki yıldız oyuncuya olan ilgilerini açıkça belirten Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, harekete geçti.

Bu sezon golcü sıkıntısı yaşayan sarı kırmızılılarda, Özbek bu problemi ligimizde başarılı olan Kolombiyalı santfor ile çözmek adına devreye girdi.Telefona sarılan Başkan Özbek, Akhisar Belediyespor Başkanı Hasan Eryüksel’i bizzat kendisi aradı.

Rodallega’yı istediklerini ifade eden Dursun Özbek, Eryüksel’e “Başarılı bir sezon geçiren golcünüzle ilgileniyoruz ve kendisini yakından takip ediyoruz. Transfer etmek istersek, Rodallega’nın şartları ne olur başkan?” diye sordu.

FİYAT YÜKSEK GELDi AMA

Eryüksel, bu tekliften memnun olduğunu dile getirerek, Özbek’e şu cevabı verdi:“Sayın başkan, Rodallega burada çok mutlu. Ailesi de Türkiye’yi çok seviyor. Çin’den teklif geldi ancak kabul etmedi ve oraya gitmedi. Öncelikle karşılıklı konuşmamız lazım.”Ancak Özbek, Kolombiyalı golcünün şartlarını öğrenmek adına sorusunu yineledi:“Şartlar önemli bizim için başkan.

Bunun üzerine Eryüksel, Rodallega için Galatasaray’a masaya oturacakları rakamı verdi:“Kendisi de kabul ederse 3.5 milyon Euro’dan size kapıyı açarız başkanım.”Bu fiyat çok bulunsa da, sarı kırmızılılar transfer şartları öğrenilen Rodallega için pazarlık masasına oturmak adına Türkiye Kupası finalini bekliyor. Fenerbahçe maçı sonrası, harekete geçilecek.