Barcelona'dan Arda için flaş başvuru!

Barcelona'nın, Rafinha'nın sakatlanması sonrası Arda Turan'ın ocaktan önce oynaması için FIFA'ya başvuracağı iddia edildi.

Barcelona'dan Arda için flaş başvuru!
Roma ile deplasmanda oynadığı UEFA şampiyonlar ligi ilk hafta maçında, Rafinha ağır bir şekilde sakatlandı.

Ivan Rakitic yerine oyuna ikinci yarıda dahil olan Rafinha, sadece 2 dakika sonra Romalı Radja Nainggolan'ın sert müdahalesiyle ağır bir şekilde sakatlandı ve oyundan çıktı.

Maç sonrası konu hakkında açıklama yapan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique; "Gecenin en çok acı veren haberi. Rafinha'nın durumu çok kötü görünüyor, çok çok kötü. Maçın sonucunu da doğrudan etkiledi. Çünkü, oyuncularım bu durumdan çok etkilendi ve üzüldüler. Doktorlar bir kez daha kontrol edecekler ama Rafinha'nın durumu ilk belirlemelere göre çok çok kötü" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, İspanyol medyası Barcelona'nın Rafinha'nın sakatlığının ciddiliği kesinleşince Arda Turan'ın ocak ayından önce oynaması için FIFA'ya başvuracağı kaydedildi.
Kaynak: Sporx
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.