Başkan belli oldu Arda rahatladı

Özellikle Arda Turan'ın transferinden sonra ızun süredir gündemi meşgul eden Barcelona'da başkanlık seçimi bugün yapıldı ve mevcut başkan Bartomeu, yeniden Barcelona başkanlığına seçildi.

Başkan belli oldu Arda rahatladı
 Barcelona'da haftalardır konuşulan başkanlık seçiminde zafer Josep Maria Bartomeu'nun oldu.Bu sonuçla birlikte Arda'nın takımda kalması kesinleşmiş oldu.

Ocak 2014'ten beri Barcelona başkanlığını yürüten Bartomeu, toplam 4 adayın yarıştığı seçimde resmi olmayan sonuçlara göre oyların yarısını aldı ve yeniden Barcelona başkanlığına seçildi.

İspanyol TV3 kanalı, Bartomeu'nun başkanlık seçimini %49,5'lik oyla kazandığını duyurdu. Habere göre Bartomeu'ya bu seçimde en büyük rakip olarak gösterilen Joan Laporta, yüzde 36,6 oy alarak 2. sırada kaldı. Agusti Benedito yüzde 7,8'de ve Toni Freixa ise %4,8'de kaldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.