Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idman 1.5 saat sürdü. Kasımpaşa maçının taktiğinin çalışıldığı idman, ısınma ve kondisyon koşuları ile başladı. Pas çalışması ve 5'e 2'nin ardından taktik çift kale ile antrenman tamamlandı.

BU KEZ DE ATİBA ŞOKU

Quaresma'nın sarı kart cezalısı, Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in sakatlıkları sebebiyle üç önemli eksiği bulunan Siyah-beyazlılar, bugün de Atiba'nın hasta olmasıyla şok yaşadı. Ateş, kusma ve ishal rahatsızlıkları bulunan ve serum tedavisine başlanan Atiba Hutchinson'ın yarın akşam oynaması zor görünüyor.



Teknik direktör Şenol Güneş'in Atiba'nın yokluğunda Necip'i orta sahaya sürerek defans dörtlüsünde Alexis Delgado'yu oynatması yüksek ihtimal. Tecrübeli teknik adam ikinci bir ihtimal olarak Tolgay - Oğuzhan ikilisi ile maça başlayabilir.

Siyah-beyazlıların yarın akşam sahaya Boyko - Beck - Marcelo - Alexis - İsmail - Necip - Oğuzhan -Kerim Frei -Sosa - Olcay - Gomez 11'i ile çıkması bekleniyor. Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşma yarın saat 20.00'de başlayacak ve hakem Mete Kalkavan tarafından yönetilecek.